М-Тел сваля цените за интернет в роуминг

До 50% по-евтин мобилен интернет в роуминг ще предложи от утре М-Тел за клиентите на услуги Net Wings и  Business Net Wings.

Пакетите за мобилен интернет в роуминг за частни абонати Net Wings включват 10 или 60 мегабайта данни на нови цени – съответно 19,90 и 99,90 лева с ДДС, което формира 50% и 47% отстъпка спрямо досегашните им цени.

За бизнес клиентите също са предвидени нови цени за пренос на данни. В пакетите Business Net Wings са включени  20 или 60 мегабайта, които струват съответно 29,90 и 79,90 лева без ДДС. Това са 48% и 46% отстъпка спрямо досега действащите цени.

С тези пакети потребителите могат да ползват мобилен интернет в роуминг вече не само в препоръчителни, а във всички мрежи на Европейския съюз, Норвегия, Лихтенщайн и Исландия, както и в препоръчителните на Сърбия, Македония, Турция и Швейцария.

За клиенти, които искат да сърфират свободно в интернет извън пределите на България, но без обвързване с предплатен пакет, е разработена тарифата M-Tel Net Away, която е валидна за 37 страни – държавите от Европейския съюз, Турция, Норвегия, Лихтенщайн, Исландия, Сърбия, Македония, Швейцария, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватска и Черна гора. От 1 юни новата цена на мегабайт е от 3,90 лева с ДДС.

За вече активираните пакети и/или тарифа, новата цена влиза в сила автоматично от утре, съобщи операторът.

по темата: „М-Тел сваля цените за интернет в роуминг”

добавете коментар...

  1. Илиян

    Имаше нужда от такава реформа да я наречем. Роуминга на М-тел е доста качествен, но беше малко скъп за повечето хора. Сега мисля, че цената е добра.

  2. Росен

    Че това си е намаление на половина. Браво на М-тел!

Коментар