Оптичната мрежа на Мтел покрива 1 млн. домакинства

Около един милион домакинства в България имат достъп до високоскоростен интернет със свързаност до над 2 Gbps. Това е възможно благодарение на супербързата оптична мрежа на Мтел, основана на GPON технологията.

Освен услуги с много по-високи скорости спрямо тези, предоставяни по кабел, технологията на Мтел позволява свързаност до всеки абонат във всяка крайна точка – домакинство или офис. Това гарантира и значително по-високо качество на предоставяните услуги, в сравнение с конкурентните предложения.

Така, клиентите на Мтел имат неограничен достъп до интернет с реално достижими скорости и цифрова телевизия с отлично качество, които не зависят от климатичните условия.

Те могат да ползват всички любими приложения едновременно – да свалят филми и музика, да общуват с близките си, да сърфират в сайтове и социални мрежи, и всичко останало, което пожелаят, без това да се отрази на качеството.

Предимствата на GPON технологията клиентите могат да усетят и с трите пакета „Повече за теб”, които нямат алтернатива на пазара. С най-атрактивния от тях – S, потребителите разполагат с оптичен интернет, цифрова телевизия и мобилна тарифа, но и получават устройство по избор – телевизор, лаптоп или смартфон. И всичко това срещу за 29,90 лева на месец.

Градовете, в които Мтел осигурява оптично покритие са: София, Бургас, Варна, Шумен, Пловдив, Велико Търново (и близките населени места), Горна Оряховица, Лясковец, Елена, Стражица, Павликени.

Коментари по темата: „Оптичната мрежа на Мтел покрива 1 млн. домакинства”

добавете коментар...

  1. Потребител

    Дам, трябва да се печелят пари от заблудени тъпи овци.

    Скоростите не са гарантирани и са скъпи за 100 мега бита. Никакъв високоскоростен Интернет не е това размахват гига бити, а реално всички ще си плащат за мизерните мегабити от 15 до 50 мегабита за което не е нужно нито оптика нито калпав мобилен оператор-терорист.

  2. минувач

    Платено съобщение!

Коментар