GeForce Experience вдига на макс гейм изживяването

Nvidia обяви нова програма GeForce Experience, с помощта на която геймърите, използващи видео карти GeForce, могат да изберат най-подходящите настройки за някои компютърни игри и да изтеглят най-новите драйвери.

       

Разработчикът на графични решения редовно предлага бета версии на своите драйвери, които осигурят максимално добро изживяване на геймърите при топ игри като Far Cry 3 или Assassin”s Creed III. Новото приложение сканира хардуерната конфигурация на потребителя, проверява инсталираните игри и препоръчва най-подходящите настройки.

Програмата ще информира също така потребителя за всяка настройка – от качество на текста до „anti-aliasing” метода – и автоматично ще изтегля най-актуалната версия на драйверите за видео картата.

В момента GeForce Experience е на етап бета тестване. Програмата работи само с най-популярните гейм заглавия и с по-новия хардуер, затова е важно в самото начало потребителите да проверят дали системите им отговарят на минималните софтуерни и хардуерни изисквания и дали игрите им са в списъка с поддържаните гейм заглавия.

Коментар