Office 1 Superstore обяви ексклузивно партньорство с Promate Technologies

Office 1 Superstore стартира ексклузивно партньорство с най-големия производител на лайфстайл аксесоари и високотехнологични джаджи в света – Promate Technologies.

       

Пилотно повече от 100 артикула ще се предлагат в три от най-големите магазини на веригата Office 1 Superstore в София и Варна, както и на клиентите на онлайн магазина на компанията, който е отворен за поръчки от цялата страна.

Новите лайфстайл продукти от Promate включват оригинални аксесоари за смартфони като iPhone 4s, iPhone 5, Galaxy S III, Galaxy Note и BlackBerry, както и за таблети като iPad 2, iPad 3 и Galaxy Tab 2. Достъпно е голямо разнообразие от калъфи, защитни фолиа за екрани, докинг станции, слушалки, безжични колонки, зарядни устройства, соларни и обикновени батерии, стойки, кабели и други.

Гамата продукти включва още и аксесоари за кола като FM предаватели, Bluetooth слушалки за безопасно шофиране, универсални зарядни за кола.

След нова година всички продукти с марката Promate ще могат да бъдат закупени в цялата верига магазини Office 1 Superstore в страната.  В световен мащаб Promate Technologies си партнира с едни от най-големите международни вериги като Wallmart, Best Buy и Amazon.

Коментар