Нов фотоапарат подарява FONBOX в Кюстендил

Райка Кукова е името на клиента на FONBOX в Кюстендил, който спечели нов дигитален фотоапарат. Победителят беше изтеглен на 4 май 2007 година в присъствието на нотариус.

Наградата от томболата, организирана от FONBOX по случай откриването на нов магазин на компанията в града, е дигитален фотоапарат Samsung Digimax A55W.Фотоапаратът на водещия корейски производител на телефони и електроника е с 5 мегапиксела, 4.8х оптично приближение, 5х цифрово приближение и възможност за снимане на видеоклип със звук.
Магазинът от веригата FONBOX отвори врати в Кюстендил в края на март 2007 година. Той се намира на ул. „Цар Освободител” 105 и заема площ от над 90 м2.
По случай откриването на новия магазин всички граждани на Кюстендил, които са били клиенти на магазина през месец април, участваха в томболата за спечелването на дигиталния фотоапарат Samsung Digimax A55W.
„Много се радвам, че и жителите на Кюстендил ще имат възможността да се възползват от услугите на FONBOX. Нашата верига се развива много динамично и искаме да сме наистина близо до клиентите. Целта ни е да им предоставяме повече удобство, да им дадем възможност да получат компетентно и любезно обслужване. Бих искал да благодаря и на общината за оказаното съдействие при организацията,” каза Стоян Каранлъков, Национален мениджър FONBOX по време на събитието.
На своеобразно телефонно ревю, организирано по време на официалното откриване, управителят на магазин FONBOX в Кюстендил Радослав Цонев представи на гостите селектирана част от най-новите модели телефони на пазара, които FONBOX предлага. Пo време на ревюто гостите имаха възможност да спечелят телефон  Nokia 3220. Той бе наградата от проведеното с гостите състезание за най-бързо изпратен smsс текст „Посетете магазина с червения телефон”.
Откриването на новия магазин в Кюстендил е част от разширяващата се мрежа от магазини на най-динамично развиващата се верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги на българския пазар FONBOX.
FONBOX e най-новатаверига магазини, която работи с всички телекомуникационни оператори в страната и предлага най-новите им продукти и услуги на българския пазар. Основана в края на 2005 година, за последната 1 година FONBOX се развива с изключително бързи темпове, показва висока конкурентоспособност и силно присъствие и се утвърждава като коректен партньор на пазара в България.
Само за последните месеци, веригата FONBOX разшири значително покритието на магазинната си мрежа и вече има 66 действащи търговски обекта в 41 български града.
FONBOX се позиционира на българския пазар като агресивна и бързоразвиваща се верига магазини, която предлага на своите клиенти удобството да избират между различни продукти и услуги. Компанията показва прогресивно нарастващ стокооборот и има вече над 80 търговски партньора с дългогодишен опит на телекомуникационния пазар в страната.

Коментар