Интелигентни комуникации за малки и средни фирми от eFellows

Българският системен интегратор eFellows предложи на пазара новото си intelliCOM – портфолио, включващо услуги и решения за модерни IP базирани комуникации, които интегрират преноса на глас, видео и данни в бизнес процесите на фирмата. intelliCOM обхваща широка гама от услуги за оптимизиране на комуникациите и миграция от старите офисни телефонни централи към IP базирана инфраструктура, чрез:
– Взаимодействие между участниците в комуникацията посредством всички видове услуги: глас, видео, web, e-mail и IM.
– Унифициран начин за преглеждане на обаждания, календар и e-mail по всяко време и от различни видове фиксирани или безжични устройства.
– Cisco Unified Contact Center решенията осигуряват интерактивна платформа за комуникация и спомагат за подобряване на обслужването и повишаване на удовлетвореността на клиентите.
Миграцията на фирмените и правителствени комуникации към услуги, базирани на Internet Protocol, е една от най-ярките тенденции в сектора през последните години, която тепърва ще се засилва. Предимствата на IP базираните комуникации са много, но сред най-важните са възможност за значително оптимизиране на разходите за телефон, внедряване на разнообразни нови услуги, по-лесно управление и поддръжка на комуникационните системи, повишена мобилност на служителите, по-гъвкаво и по-качествено обслужване на клиентите. В крайна сметка сумарният ефект от въвеждането на IP базирани комуникации е значително повишаване на конкурентоспособността на бизнес организацията.
Сред най-интересните нови функционалности, предлагани от интелигентните IP базирани системи, са възможност за аудио и видео конференции, fax-to-mail (изпращане на факсовете до email адрес), прехвърляне на разговори от фиксиран към мобилен телефон и обратно, разнообразни IVR приложения, отдалечено използване на служебен или домашен телефонен номер, откриване на дадено лице чрез последователно прозвъняване на служебния, домашния, мобилния телефон, Skype-номераи др.
Една от целите на eFellows с предлагането на услугите от портфолиото intelliCOM, е предимствата на интелигентните комуникации да бъдат достъпни не само за големите корпорации, разполагащи с достатъчно средства за закупуване на скъпи решения, но и за малките и средни фирми. eFellows предлага комуникационни решения, съобразени с мащабите на работа във всяка една компания. Още от първия месец на използването им, те могат да спомогнат за намаляване на разходите чрез по-евтини VoIP – разговори между офисите, изнесено използване на служебния телефон там, където се намира служителят, по-добър мониторинг на разговорите и оптимизиране времето на служителите.
Зa eFellows
eFellows е български системен интегратор, чиято дейност е насочена към развитие на най-новите технологии в сферата на мрежите, сиурността и интегрираните комуникации. Компанията е Commercial Partner of the Year 2006 на Cisco Systems в Централна и Източна Европа за 2006 г. В списъка на нейнитеклиенти са Интертръст Холдинг БГ ЕАД, Летище София, Международен панаир Пловдив, Willi Betz Group, Балкан Стар, Автомотор Корпорация, CEZ Group, Банка ДСК, Инвестбанк, Първа инвестиционна банка, Сибанк, ЕВРО-ФИНАНС, Balkan News Corporation, Нова телевизия, ФЕСТА Холдинг, City Center Sofia, Сакар Ауто, Държавната комисия за защита на личните данни и др.

Коментар