OliveBG предлага телевизия срещу ваучер

Потребителите на смарт телевизори Samsung могат да ползват над 80 телевизионни канала онлайн

Потребителите на смарт телевизори Samsung могат да ползват над 80 телевизионни канала онлайн

Приложение за смарт телевизори на Samsung дава достъп до над 80 телевизионни канала за потребителите в България. OliveBG се явява алтернатива на кабелната, сателитната и цифровата телевизия, но не обвърза с дългосрочен договор.

Потребителите могат да избират измежду канали с Full HD качество, без допълнителни такси, съобщи Samsung. Приложението е достъпно за сваляне от SmartHub.

OliveBG позволява на зрителите да определят месец за месец колко и какви канали да гледат чрез наличните няколко различни пакета. Тази възможност е особено подходяща за празниците или сезонните почивки, когато много хора са далеч от дома, но в същото време искат да гледат любимите си предавания.

Друго предимство на OliveBG е опцията за плащане на момента, която избавя потребителите от последиците при неплащане на таксата за телевизия, особено когато е късно вечер или през уикенда.

Приложението предлага избор на абонаментен план според интересите на всеки зрител и изисква връзка с интернет. SD каналите могат да бъдат гледани безпроблемно и през 3G мрежата за мобилен интернет.

Безплатният пакет включва достъп до 4 канала за неограничено време само срещу регистрация. Базовият пакет дава достъп до 24 канала след закупуване на ваучер, а премиум пакетът осигурява над 80 канала, също след закупуване на ваучер.

Коментари по темата: „OliveBG предлага телевизия срещу ваучер”

добавете коментар...

  1. iliqn

    kade moje da se zakupi tozi vau4er

  2. ??

    Много бъгава работа, за нищо не става.

  3. Цветелин

    Това дърво изобщо не тръгва при мен, и и не само при мен!!! От самсунг ме караха да ъпдейтвам телевизора и кво ли още не само дето не искаха и гъза да си обръсна!!! 1000 пъти им казах че олиото е дърво не телевизора!!( Самсунг F8000)

  4. Tutmos

    аз лично не съм очарован, какъв ваучер, какви пет лева.
    Към днешна дата няма никаква информация къде да купя ваучер, колко струва.
    Малко сте избързали с рекламата, ако ме питате.

  5. piar

    След регистрация всички канали са активни 85 броя

  6. piar

    След регистрация ти дава код и всичките канали 85 на брой са активни за месец.

  7. Драгомир

    Това:
    > Безплатният пакет включва достъп до 4 канала за неограничено време
    изобщо не изглежда като вариант за тестване. Тестване значи пълна функционалност за месец, както написа “Браво”.

  8. Браво

    Работи, в момента тествам безплатния месец 🙂 Накъсва отвреме на време, но не пречи на гледането, случи се 2 пъти до сега… да видим как ще е:)

  9. ?

    Е смисълът е да можеш да тестваш, дали наистина работи, преди да плащаш. Но пък никъдене видях цени на сайта. Изобщо уеб дизайнера е за бой, да не говорим, че страницата е хостната на IP на ТУ-София? Толкова ли не можеха да си платят един хостинг някъде…

  10. Драгомир

    Ако четирите канала безплатния пакет са първите 4 от картинката – какъв е смисълът? Те са си безплатни ефирни канали. Разбирам, ако бяха добавили поне един уникален, който със сигурност би си избил парите от реклами!

  11. ?

    Вярно, имало, просто линковете са куци, явно ги зареждат с някакъв JavaScript.

  12. TV Guide

    Има и пакети, и общи условия. Проверете по-внимателно горе в менюто. Иначе самото приложение се сваля от SmartHub на телевизора ви.

  13. ?

    Страшно се зарадвах на новината, като я прочетох. И отидох на http://www.olive.bg и там какво – нищо. Неработещи линкове – няма пакети, няма общи условия…

Коментар