Golden Pages с награда от Международния уеб фестивал Албена 2008

Golden Pages спечели наградата за Най-добър уеб сайт в категория Информация на Международния Уеб фестивал Албена 2008. В тази категория за наградата се конкурираха портали и уеб сайтове, предлагащи справки, социални контакти, работа и услуги.
Когато през 2007 г. Golden Pages започва разработването на онлайн изданието на класифицирания бизнес справочник, фокусът е върху търсенето. С оптимизираното използване на технологиите, екипът на компанията съвместно с фирмата за уеб разработка Нетейдж, успява да осигури на потребителите мигновен достъп до резултатите в търсенето.
Онлайн изданието www.goldenpages.bg предоставя гъвкав и удобен интерфейс за търсене на продукти, услуги и фирми. Търсачката покрива цялата страна и в нея са публикувани над 80 000 фирми в страната с име, адрес и телефон. С цел да се улесни търсенето фирмите за обединени в 750 класификации. За всяка класификация и за всеки рекламодател е създаден специален речник с ключови думи, което прави търсенето от страна на потребителя по-ефективно.
Сайтът е изцяло двуезичен, с ключови думи на български и английски на ниво класификация и на ниво рекламодател. Настоящият фокус на Golden Pages™ е персонализирането на сайта и превръщането му в ежедневен помощник на потребителя.
Golden Pages се стреми да бъде най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Коментар