ERP.BG помага на млади предприемачи

Партньорският модел NetProject на ERP.BG е достъпен за студентите-участници в инициативата UniStart на Бизнес Клуб УНСС

Партньорският модел NetProject на ERP.BG привлече интереса на студентите в инициативата UniStart на Бизнес Клуб УНСС

Партньорска програма на софтуерната компания ERP.BG дава шанс на студенти да развиват свои идеи, като получат съвети и насоки от опитни предприемачи.

В рамките на пет седмици студентите, подпомогнати от бизнеса, ще могат да преминат през етапи на валидация на идеята, сформиране на екип, основаване на стартъп, въвеждане в концепциите Lean & Bootstrap, маркетинг, продажби и потребителски опит.

ERP.BG представи иновативния партньорски модел NetProject в инициативата UniStart на Бизнес Клуб УНСС. NetProject, който се разви успешно само за няколко месеца, има три направления – за внедрители и дилъри на системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за платформата EnterpriseOne.

За студенти, които успеят да напреднат със своя проект, UniStart предоставя допълнителни обучения в рамките на още две седмици. Там младите предприемачи ще изучат възможностите за финансиране и растеж, представени от експерти, които вече са привлекли финансиране от Европа и Силициевата долина.

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери – технологии, производство на реален продукт, услуга. Тази година е добавена опция за кандидатстване на самостоятелен участник, който търси екип за своята идея.

Програмата цели да създаде предприемаческа среда от студенти, които свободно да споделят опит и контакти, докато работят по собствения си бизнес.

Коментар