Ентърпрайс Солюшънс стана партньор на Odoo за България и региона

Пазарът на ERP решения става още по-конкурентен с навлизане на Oddoo у нас
(снимка: CC0 Public Domain)

Ентърпрайс Солюшънс, млада софтуерна компания за разработка и внедряване на ERP системи, стана официален партньор на белгийския разработчик Odoo S.A. за България и региона.

Решенията на Odoo, които ще се предлагат както на местния, така и на международния пазар, са изградени на модулен принцип, индивидуално проектирани и мащабируеми за постигане на целите на организациите, поясниха от българската компания.

Като представител на Odoo S.A. за България, Ентърпрайс Солюшънс ще предложи на партньорите си възможност за избор измежду няколко различни ERP-системи, съобразно текущите им нужди и бъдещите планове за растеж.

Компанията разполага с екип от опитни професионалисти в анализа и оптимизирането на бизнес-процесите, проектирането, разработката и внедряването на интегрирани ERP, CRM и BI решения.

Експертизата на екипа включва както разработки на цялостни локализационни пакети за различни държави на някои от най-познатите ERP системи в световен план като Microsoft Dynamics 365 Business Central, MS Dynamics 365 for Finance & Operations, Infor и OdooERP, така и изграждане на скалируеми модификации, ексклузивно проектирани за нуждите на техните партньори.

Ентърпрайс Солюшънс насочва поглед и извън света на ERP системите, където се откриват множество възможности за интеграции между различни системи и приложения, включително за индивидуални инвеститори, търгуващи на фондовия пазар, уточниха от компанията.

Коментар