Поликомп добави Epson в продуктовата си гама

Дистрибуторът Поликомп разшири своето портфолио с продуктите на Epson. Компанията ще предложи на пазара у нас пълната гама от устройства на японския производител – мастилено-струйни, лазерни и точково-матрични принтери, многофункционални машини, скенери, проектори и фотобанки, уточниха от Поликомп.
Партньорите на дистрибутора ще могат да разчитат на складови наличности, кредитни линии, маркетингови програми, актуална информация и логистична подкрепа, посочиха от Поликомп.
Портфолиото от мастилоструйни принтери на Epson включва широка гама устройства за ежедневен и бизнес печат, стандартен и широкоформатен фотопечат. При лазерните принтери Epson разполага с модели, които отговарят на бизнес нуждите от евтин черно-бял и от цветен печат. Линията точково-матрични принтери включва високоскоростни и евтини устройства за всички видове хартия.
В категорията на многофункционалните устройства Epson съчетава печат, копиране и сканиране в една компактна конструкция за употреба у дома или в офиса. Плоските скенери на японската компания се доставят с комерсиални софтуерни пакети, които покриват нуждите на начинаещи, любители и напреднали потребители.
Проекторите на Epson са насочени към домашни забавления на голям екран и професионални презентации за офиса и залите за бизнес срещи. Гамата проектори включва широко разнообразие модели – от свръхмалки преносими устройства до такива за постоянно монтиране.
Фотобанките на Epson дават възможности за обработка на цифровите фотографии след снимането. С мултимедийния вюър на компанията, цифровите снимки, филми и музика могат да бъдат съхранявани, пренасяни и възпроизвеждани с високо качество. Чрез технологията за директно отпечатване на Epson, принтерът и камерата могат да бъдат свързани директно – без PC.

Коментар