Техническият директор на ITCE – лектор на конференцията RSA Europe 2008

На 27 октомври 2008г. в Лондон ще се проведен годишната  RSA Europe Conference. На тази конференция Добромир Тодоров, който е Технически директор на ITCE, ще участва е лекция на тема „Унифицирана сигурност за унифицирани комуникации”.
Overview All Content (84) Discussions (1) Documents (10) Blog Posts (73) Set as defaultRSA Conference помага за развитието на дневния ред в информационната сигурност с годишни индустриални събития в САЩ, Европа и Япония. През 17 годишната си история RSA Conference винаги е привличала най-добрите на световно ниво в тази сфера. По този начин конференцията дава възможност на присъстващите да научат за ИТ сигурността най-важните въпроси лично от колеги, светила в тази област, съществуващи и новопоявили се компании. Тъй като важността и влиянието на ИТ сигурността продължава да бъде на дневен ред,   RSA Conference има съществена роля в поддържането на професионалистите по ИТ сигурност информирани и свързани.
Тази година RSA Conference ще бъде на тема Алан Матисън Тюринг.
Накратко лекцията на Добромир Тодоров:
Унифицираните комуникации обещават да отидат отвъд e-mail, voice, instant messaging и наличност и да позволят на потребителите, организациите и приложенията да комуникират гладко по между си.
По тази причина сигурността трябва да балансира и защитава както персоналните, така и корпоративните активи. Сесията се разширява в темата колко добре сме постигнали това днес и какво още ни трябва утре.
Представителят на ITCE Добромир Тодоров е Архитект на Унифицирани Комуникации в BT Global Services и партньор в ITCE. Той има повече от 15 години опит в ИТ сферата. Неговите интереси са в сферата на унифицираните комуникации, ИТ сигурността и Internetworking. Добромир притежава магистърска степен по Компютърно инженерство, а както и Microsoft MCSE, Cisco CCIE, (ISC)2 CISSP.Той е автор на две книги за операционни системи и сигурност.

Коментар