AOC ще покаже премиум монитори на Gamescom

Дебют на Gamescom ще направи 27-инчов AOC монитор с резолюция 4K UHD, честота на опресняване 144 Hz и HDR технология

Производителят на монитори AOC ще покаже избрани гейминг модели на предстоящото изложение Gamescom в Кьолн – от 25-инчови дисплеи с честота на опресняване 240 Hz и технология FreeSync или G-Sync за почитателите на състезателни видеоигри до извити модели с големина на дисплея 35 инча и съотношение 21:9 при резолюция 1080p или 1440p.

Този път посетителите на изложението ще могат да изпробват и нови представители от линията AGON, които предстои да бъдат пуснати в продажба по-късно през годината. На първо място това е извитият дисплей с време за реакция на пикселите 0,5 милисекунди, 165 Hz честота на опресняване, резолюция 1440p и технология HDR. Освен това ще бъде показан 27-инчов модел с резолюция 4K UHD, 144 Hz честота на опресняване и HDR технология.

Сред атракциите в представянето на AOC ще бъде 24,5-инчовият 240-херцов FreeSync модел AG251FZ

HDR (High Dynamic Range) е технологично подобрение при мониторите, което позволява възпроизвеждане на изображения с изключително високи нива на контраста, доближаващи се до възприятието на човешкото око. Новите гейминг конзоли, които предстои да бъдат пуснати в продажба, както и новите графични карти, напълно поддържат HDR и 4K.

На Gamescom от 23 до 26 август т.г. ще дебютират нови модели от серията AGON 3, при която дизайнът е напълно променен. Един от вече пуснатите в продажба монитори AOC AGON може да бъде изпробван на щанда на Sound Blaster – това е моделът AOC AGON AG352QCX. Компанията ще бъде представена също на щандовете на Games Industry Business Lounge и Media Markt.

Сред атракциите в представянето на AOC ще бъдат 24,5-инчовият 240-херцов FreeSync модел AG251FZ, извитият 35-инчов AG352QCX и 27-инчовият FreeSync 144 Hz дисплей AG271QX. Продуктовият мениджър на AOC Алфонсо Клементе, както и други членове на екипа ще отговарят на въпроси на посетителите, уточниха от компанията.

Коментар