До 70% по-ниски цени за мобилен телефон с M-Tel FIT

До 70% отстъпка от цената на мобилен телефон ще получат абонатите на най-иновативните тарифни планове в портфолиото на Мобилтел – MTel FIT.
340 лева ще спестят онези клиенти, които желаят да притежават невероятно елегантния Samsung SGHU600, и едновременно с това да ползват двойно по-ниски цени за мобилни услуги с MTel FIT XL. С този тарифен план абонатите получават възможност да закупят красивия слайдер с разнообразни мултимедийни функции само за 129 лева и да разполагат с най-голямата FIT премия – 160 лева срещу месечен абонамент от 80 лева.
260 лева пък е отстъпката за функционалната Nokia 6300 с метален корпус. Тя може да се похвали с QVGA дисплей с 16М цвята, 2 мегапикселова камера, както и всичко, което предлага един съвременен GSM. Цената на телефона, в комбинация с най-големия размер на MTel FITXL, ще е 99 лева.
Същата конкурентна цена предлага Мобилтел за друг, супернов модел на финландската марка. Телефонът е Nokia 7310 Supernova и с MTel FIT XL струва 99 лева, като клиентите спестяват 210 лева. Дизайнерската Nokia ще радва потребителите със своята пъстра палитра от цветове.
199 лева струва мобилното изкушение сред нежния пол – Samsung L310, ако бъде закупен с MTel FIT XL. Дамите ще спестят 220 лева, а на свое разположение ще имат истинско бижу с приложения, специално разработени за женската половина от човечеството.
479 левапък е цената на стилния и изискан LG KF750 Secret, закупен с 210 лева отстъпка, благодарение на MTel FIT XL. Неговата тайна се крие в автоматично въртящия се дисплей, автоматичния светлинен контрол и сензорен екран.
С 210 лева по-евтино ще струва на клиентите друг модел мобилен телефон, абонирали се за MTel FIT XL. Срещу 69 лева за музикалния и изключително лек Sony Ericsson G502 те ще имат възможност да се докоснат доразлични технологични възможности – да организират своите фото и видео блогове, а също и да открият най-тайните места по света, благодарение на функцията Google maps.
Изброените телефони клиентите могат да закупят на конкурентни цени освен с MTel FIT XL, и с всички останали размери на новия тарифен план – L, M и S, както и с М-Тel Extra Advance.С всеки MTel FIT клиентите получават FIT премия според избрания абонамент. Тя им позволява да използват различна комбинация от мобилни услуги – така че да отговаря на текущите им потребности. По този начин M-Tel FIT се събразява изцяло с нуждите на клиентите, които ползват повече, отколкото плащат, тъй като стойността на FIT премията винаги е по-голяма от месечния абонамент.

Коментар