Софийски интернет доставчик внедри защита с Dr.Web Антивирус

Компанията Спиди Нет, един от най-големите доставчици на интернет в София, внедри решението Dr.Web AV-Desk за защита на абонатите от вируси и други вредоносни програми.
Разработена от руската антивирусна лаборатория Доктор Веб ООО, интернет-базираната услуга е достъпна за потребителите на Спиди Нет от началото на октомври, като за първите два месеца провайдерът я предлага безплатно.
При няколко десетки хиляди абоната проблемът с вирусните епидемии е твърде сериозен. Всеки интернет доставчик неведнъж се е сблъсквал с трудности при поддръжката на мрежата си, свързани със заразени компютри на абонати, коментираха от българското представителство на Доктор Веб.
Чрез услугата Dr.Web AV-Desk абонатите на интернет-доставчика Спиди Нет ще получат пълен комплекс от антивирусни и антиспам решения. Това ще улесни значително и работата на администраторите на мрежата при обезпечаване на едновременна и пълноценна защита на всички потребители.
Dr.Web AV-Desk позволява на провайдера да доставя услуги за антивирусна защита със средствата на Dr.Web Антивирус за Windows на практически неограничен брой абонати – както на частни, така и на корпоративни клиенти. Решението дава възможност за централизирано управление на защитата.
Достъпът до интернет и антивирусната защита на всеки абонат трябва да бъдат отговорност преди всичко на провайдера на интернет услуги, посочиха от Спиди Нет. С решението на Доктор Веб, софийският провайдер вярва, че е предоставил на абонатите удобна, изгодна и гарантирана лицензирана защита от вируси и вредоносни програми. Освен това е създадена удобна структура за техническа поддръжка.

по темата: „Софийски интернет доставчик внедри защита с Dr.Web Антивирус”

добавете коментар...

  1. Mда

    Всички провайдери е добре да защитат клиентите, че повечето не мислят за това

  2. GhostInNet

    Stiga ste butali reklami za teq sme6nici.Drug pat sa nai-golemite v sofiq.

Коментар