AMD актуализира Radeon драйвера

Геймърите ще се възползват от редица подобрения в графичния драйвер Radeon Crimson ReLive Edition

AMD обяви наличието на нова версия 17.7.2 на графичния драйвер WHQLed Radeon Crimson ReLive Edition, която подобрява възможностите на Radeon Settings, ReLive, Chill, Sync, WattMan и редица други функции.

Актуализираният драйвер добавя поддръжка на битрейт до 100Mbps при запис или сваляне, нови контроли за прозрачност на камерата и нови нотификации за Instant Replay Saving, оптимизира използването на паметта и подобрява управлението на звука.

Освен това функцията Radeon Chill вече е съвместима с DirectX 12 и Vulkan, както и с конфигурации Multi-GPU, Hybrid Graphics и Radeon XConnect Technology, докато Radeon WattMan поддържа понижаване на честотата на паметта и управление на захранването.

В допълнение, версия WHQL 17.7.2 предотвратява възможността за некоректни цветове в играта Mass Effect: Andromeda, позволява на Frame Rate Target Control да работи с DirectX 12 и Multi-GPU системи и отстранява грешки със записа и стриймването в Radeon ReLive.

Що се отнася до инсталирането, достъпни са четири пакета, съвместими с 32- и 64-битови варианти на платформите Windows 7 и Windows 10. Системата Windows 8.1 не фигурира в списъка с поддържани платформи. За да се възползват от новите възможности на AMD Radeon Crimson ReLive 17.7.2, потребителите следва да си свалят и инсталират драйвера, след което да рестартират компютъра.

Коментари по темата: „AMD актуализира Radeon драйвера”

добавете коментар...

  1. най-запознат

    Crimson контрол панела е направен с Qt и е много бръз.
    AMD демострира напредък както с цпу, така и с гпу, не случайно се ползват последните за копане на виртуална пара.

  2. запознат

    най-безумният контрол панел ЕВЪР – взимаше над 30% (!!!) от CPUто и над 500мегабайта РАМ!

    “веднъж АМД – никога повече АМД”

Коментар