Samsung набляга на мултимедията в Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 се очертава като най-доброто мобилно устройство за мултимедия, твърдят корейски източници

Очакваният в края на лятото фаблет Galaxy Note 8 ще предложи богати мултимедийни възможности, съобщиха представители на Samsung на пресконференция тази седмица.

Устройствата от серията Galaxy Note се появиха на пазара през 2011 г. Освен с големия екран фаблетите на Samsung се отличават с уникалния за серията стилус S-Pen, подчертават от компанията.

Galaxy Note 8 ще предложи още по-съвършени и богати мултимедийни възможности, загатват от Samsung. Това ще бъде най-доброто устройство за ползване на мултимедийно съдържание, пише деловото издание The Investor.

Според предварителните информации, Galaxy Note 8 има екран с диагонал 6,3 инча, процесорна платформа Snapdragon 835 и цели 6GB оперативна памет. Фаблетът идва с гласов помощник Bixby и батерия с капацитет 3300 мАч.

Анонсът на Galaxy Note 8 се очаква на 23 август. През септември Apple ще обяви новия си iPhone (вероятно 8), който ще ознаменува 10-годишнината на най-продавания смартфон в света. По същото време се очаква Huawei – третият най-голям играч на пазара – да представи своя Mate 10.

Коментар