Radeon Pro Software – с обновление и за Vega карти

Драйверът Radeon Pro Software ще получи специална актуализация за Vega-базирани графични карти

AMD обяви важен ъпгрейд на Radeon Pro Software, в който интегрира Radeon ProRender за Maxon Cinema 4D. Тази версия ще бъде публикувана с излизането на професионалните графични карти, базирани на Vega архитектурата.

Към момента актуализацията е известна като Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition за Vega-базирани професионални Radeon графични решения. С нея AMD демонстрира твърдия си ангажимент към професионалните потребители с подобрения в стабилността, производителността и функционалността.

Radeon ProRender ще бъде интегриран в очакваната R19 версия на MAXON Cinema 4D. Освен това AMD ще пусне актуализации на три от текущо наличните плъгини и добавки в Radeon ProRender за водещи инструменти за създаване на 3D съдържание.

Добавката в Radeon ProRender за SolidWorks ще бъде актуализирана с нови функции като поддръжка на изгледите на автомобилна боя, а плъгините в Radeon ProRender за Blender и Maya ще бъдат актуализирани с качествени подобрения.

При Vega-базираните професионални Radeon графични карти е възприет холистичен подход към сигурността с отделен чип за сигурност – AMD Secure Processor, който е вграден в силиция на графичния процесор и работи с Radeon Pro Software, за да осигури постоянна защита.

AMD Secure Processor проверява състоянието на системата с включването на компютъра. По време на работа чипът работи заедно с Radeon Pro Software и Microsoft Device Guard за предотвратяване на зловредни атаки. При изключване, AMD Secure Processor продължава да защитава свързаните с графиката IP до окончателното  спиране на устройствата.

Radeon Pro ReLive ще предложи също по-висок максимален битрейт при запис (до 100 Mbps), прозрачност на камерата и подобрени аудио контроли.

Опциите за избор на драйвер (Driver Options) в Radeon Pro Software ще дадат възможност на професионалните потребители да превключват между Radeon Pro Software и избрани версии на Radeon Software. Тази характеристика ускорява итерациите по време на разработката на игри, като позволява лесно превключване между професионалния и гейминг софтуера.

С превключване на Radeon Software, професионалистите ще могат също да включват своята любима игра на същата машина, на която работят, уточниха от AMD.

Даунлоуд: Radeon Pro Software Crimson ReLive Edition

Коментар