LEAGOO KIICAA MIX – смартфон с голям екран в малко тяло

Отличителна особеност на LEAGOO KIICAA MIX е съотношението от 90% на екрана спрямо тялото

След гласуване от потребителите в продължение на две седмици, производителят на смартфони LEAGOO потвърди финалните спецификации и цените на очаквания този месец модел KIICAA MIX.

И така, това е устройство с „all-screen” дизайн, при който екранът изпълва почти целия преден панел. По-конкретно, LEAGOO KIICAA MIX предлага 5,5-инчов дисплей Sharp с резолюция FHD 1920х1080 пиксела.

Устройството стъпва на процесорна платформа MT6750T с осем ядра на тактова честота 1,5GHz, допълнена от 3GB оперативна памет RAM и 32GB постоянна памет ROM. Прави впечатление също двойната основна камера – OV 13MP+2MP, както и предната OV 13MP камера за селфи.

Отличителна особеност на смартфона е съотношението от 90% на екрана спрямо тялото, благодарение на all-screen дизайна. Моделът идва с цифров аудио изход Type-C без загуба на качество и може да работи в CAT 6/4G мрежи.

LEAGOO KIICAA MIX предлага също идентификация с пръстов отпечатък (Fingerprint ID) чрез сензор, монтиран на предния панел с време за отключване само 0,1 сек. Смартфонът е оборудван с батерия LG 3000mAH и поддържа бързо зареждане 5V2A.

Новото устройство работи под управление на операционна система Android 7.0 и ще се предлага на пазара на цена на дребно от $139,99. Глобалните предварителни продажби на LEAGOO KIICAA MIX се поверени ексклузивно на онлайн магазина GearBest и започват от 21 август.

На официалната страница за предварителна резервация на LEAGOO KIICAA MIX компанията е обявила бонуси, които ще получат потребителите:

  1. Купон за отстъпка в размер на $30
  2. Слушалка Type-C
  3. Силиконов калъф
  4. Шанс за спечелване на безплатен KIICAA MIX

Акценти в представянето на LEAGOO KIICAA MIX

KIICAA MIX е изпълнен в екстремно опростен дизайн, като са премахнати прекомерните линии и очертания, което прави ъглите естествени. При т.нар. „дизайн без триъгълници” екранът на KIICAA MIX заема до 90% от тялото, а 2.5D извитият екран с гладка като капка вода повърхност привлича и задържа погледа от всеки ъгъл. Тънък само 7,9 мм, смартфонът е проектиран така, че създава удобно и приятно усещане за ръката.

Малък размер, голям екран – това е постигнала LEAGOO в новия си смартфон KIICAA MIX

Въпреки че KIICAA MIX има 5,5-инчов екран, тялото на смартфона е по-малко от обикновения 5,5-инчов телефон и е по-близо до 5,0-инчовите устройства, което го прави по-удобен за носене и управление с една ръка.

С яркия си и ясен 5,5-инчов Full HD 1920×1080 екран, покрит със защитно стъкло от последно поколение Corning Gorilla Glass 4, KIICAA MIX дава огромно съотношение „екран към тяло” за широка гледка в по-малко пространство. Картината е жива като в реалния живот – плътността е 400 пиксела на инч (ppi), а съотношението екран-тяло е 90%.

KIICAA MIX впечатлява с производителност на флагман. Заедно с графичния блок Mali-T860 GPU и 3GB RAM от Samsung, моделът се справя много добре със сложни графики и игри. Обновеният чип MTK6750T не само дава на KIICAA MIX бързина и стабилност при ниска консумация на енергия, но предлага също висока ефективност и отлично потребителско изживяване при мултитаскинг.

LEAGOO е амбицирана да преобразува процеса на аудио кодиране и декодиране в мобилните телефони със специални Type-C слушалки, като преодолява тясното място на 3,5-мм жак и постига наистина чисто цифрово безжично предаване на музиката от мобилния телефон до слушалката. Това решение пренася мобилната музика в света на звуците от природата.

Двойната основан камера на гърба прави по-запомнящи се специалните моменти

Оборудван с двойна основна камера OV 13MP + 2MP, KIICAA MIX позволява да видите виртуални обекти в реалната окръжаваща среда с отлични детайли. Лесно е да уловите и съхраните всеки вълнуващ момент, посочват от компанията.

Предната камера със сензор OV 13.0MP може да фокусира субектите за селфи, което в комбинация с допълнителната светкавица и функцията за мигновена красота обещава на любителите на селфи спиращи дъха ефекти.

KIICAA MIX поддържа даунлоуд със скорост до 300 мегабита в секунда

С поддръжката на 4G мрежи, този смартфон ще ви позволи лесно и бързо да сърфирате в интернет и да сваляте приложения и видео. Благодарение на протокола LTE Cat.6, максималната скорост на даунлоуд може да достигне 300 Mbps.

Сензорът за пръстови отпечатъци, използван в KIICAA Power, се отличава с изключителна надеждност, като същевременно е най-бързият в своя клас. Благодарение на технологията Smart Touch, независимите IPS доставчици могат да съхраняват и обработват пръстови отпечатъци. Изработен от първокласна керамика, сензорът за пръстови отпечатъци активно се учи и постепенно се подобрява, така че вашите сканирания ще стават още по-прецизни с течение на времето.

Батерията LG с капацитет 3000 mAh обезпечава 8 часа видео възпроизвеждане

KIICAA MIX поддържа бързо зареждане 5V2A, което се постига както чрез хардуерния дизайн, така и със софтуерна оптимизация. Процесът на зареждане на смартфона е станал по-бърз и по-сигурен.

С нов тип висококапацитивно литиево ядро, батерията LG 3000 mAh на KIICAA MIX е не само стабилна, но и трайна. След 600 зареждания и разреждания, батерията запазва 80% от своя първоначален капацитет. Времето й на работа е два пъти по-дълго от това на обикновените батерии.