Red Hat добави сигурност и скорост в Enterprise Linux

Red Hat Enterprise Linux 7.4 се явява фундамент за широк спектър от критично важни приложения

Red Hat пусна нова версия на корпоративната операционна система Enterprise Linux, която идва с разширени възможности за ИТ автоматизация и повишени производителност и сигурност при работа с традиционни и облачни приложения.

Версия Red Hat Enterprise Linux 7.4 се явява фундамент за широк спектър от задачи във физически, виртуални, хибридни, публични и мултиоблачни среди, подчертават от разработчика. Системата предлага редица нови и подобрени функции за критично важни приложения – традиционни и облачни.

Така например, обновените средства за одит опростяват филтрирането на събития и детайлизират допълнително критично важните събития и интерпретацията на големи масиви от записи.

Функцията USB Guard пък обезпечава допълнителен контрол върху включването на USB устройства на ниво отделни потребители с цел предотвратяване на изтичането на данни и проникването на злонамерен софтуер.

Поддръжката на NVMe Over Fabric повишава гъвкавостта и намалява разходите при използване на високопроизводителни устройства за съхранение NVMe в центровете за данни, свързани към Ethernet или Infiniband.

Освен това е повишена производителността при разгръщане на публични облачни среди, вкл. чрез ускорено зареждане на операционната система при бързо пускане на критично важни приложения и поддръжка на технология Elastic Network.

Коментар