Radeon RX Vega картите са достъпни на пазара от днес

Картите Radeon RX Vega използват технологии, запазени досега за най-високия клас графични продукти

Новите графични карти Radeon RX Vega вече са достъпни от търговските вериги в цял свят, съобщи AMD, адресирайки потребителска база от 4 милиона геймъри.

Radeon RX Vega 64 с въздушно охлаждане е насочена към геймъри, които вече имат PC и монитор от клас „за ентусиасти“ и търсят да вдигнат графичните способности на своите системи с чисто нови технологии. Препоръчителната крайна клиентска цена на картата e от 499 щатски долара.

Моделът Radeon RX Vega 56 се очаква на пазара от 28 август на цена от $399 и се явява най-достъпното предложение от линията, което позиционира геймърите в групата на ентусиастите с Vega графична архитектура.

От днес за ограничен срок и в определени региони са достъпни и пакетите Radeon (Radeon Packs), вкл. Radeon Black Pack с въздушно-охлажданата Radeon RX Vega 64 на цена $599 и Radeon Aqua Pack с Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled Edition – най-мощната сред Radeon RX Vega картите – за $699.

Пакетите Radeon Packs предлагат технологии „трябва-да-имаш“, които включват: до $200 отстъпка от участващите в програмата ритейлъри за покупката на избрани модели Radeon FreeSync монитори; $100 отстъпка от участващите в програмата ритейлъри за покупка на избрани комбинации Ryzen 7 1800X процесор + X370 дънна платка; две игри – очакваните скоро Wolfenstein II: The New Colossus и Prey 3 (с приблизителна цена на дребно $120).

Графичните карти Radeon RX Vega са изградени по Vega архитектура на графичния процесор и използват технологии, запазени досега за най-високия клас графични продукти. В близките седмици и месеци разработчиците ще пуснат игри, които ще се възползват максимално от новите технологии.

Коментар