Хладилник на Sharp “размразява” и “затопля”

Хладилник, който освен замразяване и охлаждане, предлага и размразяване и дори затопляне на храната, е наскоро реализиралата се идея на компанията Sharp. Размразяването и съответно затоплянето на храната се осъществява в отделение (или по-скоро “чекмедже”) в долната част на уреда.

Температурата в своеобразната размразителна камера достига около 50°C. Разбира се, средата за затопляне е изолирана от охлаждащите части на уреда, за да могат и двете функции на “хладилника” да се реализират.

Потребителската група, към която е насочен новият уред на Sharp, са хората без свободно време или на които им липсва търпение. А това дали и другите хладилници занапред ще предлагат функцията „затопляне”, зависи най-вече от потребителите и компаниите производители.

Явно максимата „времето е пари” с годините става все по-актуална, за да се стигне до изобретения като това на Sharp. За да се разграничат една от друга, компаниите се опитват да се вместят в напрегнатото и забързано ежедневие на днешния човек, като създават продукти с все по-чудновати приложения.

Коментари по темата: „Хладилник на Sharp “размразява” и “затопля””

добавете коментар...

  1. Нели Топалова

    Чудесна идея за хладилник, който да може и да
    затопля храната

Коментар