Security Booster подобрява сигурността

Програмата Security Booster е способна да заздрави сигурността на компютрите с Windows. Софтуерът сканира, изчиства и настройва РС-то, така че да бъде по-защитено от интернет и други заплахи. 
Security Booster следи отворените комуникационни портове и онлайн активности, за да идентифицира подозрителни комуникации.
Функцията Malicious Script Watcher открива потенциално опасни скриптове, които биха позволили на злонамерени лица да проникнат в системата. Приложението дава възможност на потребителя да избере дали да пусне тези скриптове или не.
Security Booster пази важни документи с помощта на функцията File Protector, която поддържа криптиране с военен стандарт.
Функцията File Shredder пък премахва окончателно изтрити файлове, които потребителят не иска никога да бъдат възстановени.
Приложението заличава и следите от сърфиране в интернет, като изтрива историята на логовете, кукитата и временните файлове. Важни данни като пароли и финансова информация могат да бъдат защитени от достъп и кражба през интернет.

Платформа: Windows
Даунлоуд: Security Booster 

Коментар