Insta360 Air – панорамна мини камера за смартфон

Insta360 Air е допълнение за Android смартфон, което го превръща в 360-градусова VR камера

Виртуалната реалност вече е достъпно удоволствие за редовите потребители, благодарение на бързото развитие на всевъзможни устройства с VR възможности. Технологията навлиза широко чрез допълнителни устройства за смартфоните, които от своя страна са най-популярната джаджа на пазара.

Устройството Insta360 Air е едно ново допълнение за Android смартфони, което ги превръща мигновено в 360-градусови VR камери. С помощта на този иновативен продукт можете да улавяте панорамни снимки и видеа и след това да ги споделяте в любимите си социални мрежи.

Insta360 Air се отличава с компактни размери, малко тегло и двойна леща

Комбинацията от камера и смартфон поддържа излъчване на живо в популярни платформи като Facebook, YouTube и Periscope, така че можете да разпространявате вашето вълнуващо съдържание в реално време по целия свят. Подобно устройство е перфектно за споделяне на преживяванията с приятели по време на пътуване и фестивали.

Комбинацията от камера и смартфон поддържа излъчване на живо в популярни платформи като Facebook и YouTube

Можете да се потопите в 360-градусовата виртуалната реалност с помощта на VR шлем или да разгледате творенията си, заснети с помощта на камерата, направо на екрана на смартфона.

Insta360 Air има компактни размери и малко тегло, като се отличава с двойна леща с диаметър F.24 и широк 210-градусов ъгъл на виждане. Камерата поддържа заснемане на 3К фото и 2К видео (2560×1280 пиксела, MP4) при 30 кадъра в секунда (fps) и функция за стабилизиране на изображението. В онлайн магазина Google Play е достъпно и приложение за работа с камерата.

Insta360 Air превръща лесно всеки Android смартфон във VR камера

Камерата е съвместима със смартфони под управление на Android 5.1 и по-нови версии, с които се свързва през Micro USB или Type-C интерфейс. Зареждането на батерията става през USB порта. Аудио възможностите включват вграден микрофон и говорител.

Панорамната камера Insta360 Air е достъпна в момента на цена от $129,63 при въвеждане на промоционален код за отстъпка GBCE! в онлайн магазина GearBest. Устройството има размери 3,76×3,76×3,95 см и тежи 27 грама. Комплектът включва камерата, силициев калъф и ръководство за потребителя.