Google Docs с нови функции за съвместна работа

Актуализация на Google Docs разширява възможностите за съвместна работа с документи

Уеб-базираният пакет от приложения Google Docs е известен с развитите си възможности за съвместна работа с документи. Наскоро разработчикът добави нови функции, които несъмнено ще заинтригуват активните потребители на софтуера.

На първо място, Google добавя възможност за присвояване на различни имена на версиите на един и същи документ, таблица или слайд, с което позволява на потребителите да структурират историята на редактирането и да взаимодействат по-ефективно в екип, съобщи блогът на Google.

Друга нова възможност е предварителното разглеждане на чисти версии на документите. С помощта на тази функция потребителят може да преглежда вида на редактирания документ без коментарите и предлаганите корекции. Предвидена е също опция за прилагане на всички промени наведнъж вместо всяка поотделно.

В допълнение, потребителите на Google Docs вече могат да предлагат промени в документите чрез мобилните приложения за Android и iOS. Добавена е и поддръжка на плъгини Litera Change-Pro и Workshare за мигновено сравнение на документи и преглеждане на бележките.

Коментари по темата: „Google Docs с нови функции за съвместна работа”

добавете коментар...

  1. оня

    И аз го забелязах наскоро това, че ги има тези функции.

  2. Anonymous

    google spreadsheet

Коментар