BGate – мини революция при гаражните и входните врати

BGate позволява лесно и удобно управление и регулиране на цялостната система от врати, прозорци и щори в офиса и дома

Иновативен и евтин продукт на българска компания позволява управление на гаражни и входни врати през смартфон или умен часовник, вместо с дистанционно устройство.

BGate се добавя лесно към всяка гаражна врата, като осигурява на потребителя контрол над вратата през смартфон, таблет или часовник. Новата технология прави ненужни скъпите дистанционни управления за гаражната врата.

С помощта на BGate можете не само да отваряте и затваряте врати, щори и прозорци дистанционно, но и да управлявате и регулирате цялостната система в офиса или дома, поясниха от разработчика Pro Smart.

BGate е подходящ за управление на гаражни и входни врати, бариери, интериорни и екстериорни щори, покривни прозорци, звънчеви инсталации и др. Управлението се осъществява през интернет.

С безплатно мобилно приложение, потребителят, където и да се намира, има постоянна връзка с гаражната врата, щора и покривен прозорец на своя дом или офис

„Главната ни цел бе да създадем иновативен и полезен продукт, който притежава широк спектър от функционалности на достъпна цена за българския потребител. Традиционно в жилищен блок с 30 апартамента се използват около 50 дистанционни управления за главната гаражна врата. Цената на всяко е между 40 и 100 лв. С BGate, вместо 5000 лв., живеещите ще платят общо 59 лева”, разказа Виолета Наумова, мениджър „Чуждестранни пазари” в Pro Smart.

С безплатно мобилно приложение, потребителят, където и да се намира, има постоянна връзка с гаражната врата, щора и покривен прозорец на своя дом или офис. Освен това приложението дава достъп до информация в реално време за моментното състояние на обекта, както и история. Отпада също нуждата от гаражни ключове, които лесно се губят.

На пазара у нас BGate се предлага на цена от 59 лева. Мобилното приложение за BGate е достъпно за изтегляне безплатно за всички популярни платформи – Android, iOS и Windows Phone.

Даунлоуд: BGate за Android; BGate за iOSBGate за Windows Phone

Коментари по темата: „BGate – мини революция при гаражните и входните врати”

добавете коментар...

  1. Паоло

    Просто ползваме добрата стара щанга :))

  2. Жоал Паоло

    Точно така – това е екстра. Съгласен с Ивайло Недялков.

  3. Димитър Иванов

    Добър въпрос!

    Тук може би следва момента с обади се на приятел да ти я отвори от неговия телефон ако няма интернет, ако ти е паднала батерията би трябвало докато си в колата да имаш зарядно за кола.

  4. Ивайло Недялков

    Оставаме там където и ако падне батерията на дистанционното за отваряне на въпросната врата или си забравим дистанционното някъде. Това е видно, че е някаква екстра, допълнение за управление.

  5. въпрос

    Ако падне батерията на GSM-a от много разговори през деня или ако спре интернета вечерта на вън ли оставаме?

Коментар