М-Тел с нова оферта за деца и родители

М-Тел излезе с нова оферта за деца и родители. На цена от 79 лв. те могат да закупят комплект от предплатена Disney Magic Box карта с телефон Vodafone 527.
39 лв. пък струва Vodafone 225 с Disney Magic Box пакет с класическите Disney герои или с Карибски пирати. Промоционалните цени на комплектите ще бъдат в сила до 9 ноември.
Пъкетът Disney Magic Box е предназначен за комуникация между деца и родители. Срещу ежемесечно автоматично презареждане на предплатена карта с предварително избрана от абоната сума от 5, 10 или 15 лв., децата и техните родители разговарят помежду си за 1 ст./мин.
Малките ще ползват още преференциални цени за разговори както с номерата от Семейство и приятели, така и към всички мрежи в страната, като ще получават и подаръци –  плакат и стикери, както и калъфче за телефон с любимите герои на Дисни или Карибски пирати.
За първите два месеца след активиране на услугата, в специална Disney Magic Box секция на Vodafone live! портала ще има за децата безплатни една Java игра, три рингтона и една тема. На всеки два месеца е осигурен безплатен достъп до още една Java игра и един рингтон или тапет за телефона.
Disney Magic Box се предлага в два варианта – за момче и момиче.
Рисковете от мобилните телефони, особено за децата, са широко коментирани в обществото. Оценките на учените са различни, но мнозина предупреждават за опасността за здравето на децата от по-продължителна употреба на джиесема.
Други проучвания пък фокусират вниманието върху значението на мобилните технологии за заздравяване на отношенията в семейството. Скорошно изследване в САЩ установи, че телефоните и компютрите допринасят много за сплотяване на децата и техните родители. Все повече хора се свързват към домовете си онлайн, от работното място, за да се чуят с децата си.

Коментар