Новата роля на мрежите е във фокуса на Cisco Expo 2008

Поредно издание на ИТ форума с фокус върху телекомуникациите Cisco Expo 2008 ще се проведе на 28 и 29 октомври в кино Арена Младост в столицата. Изложението ще събере специалисти и мениджъри, представители на държавната администрация, медии, търговски партньори на Cisco, курсисти и инструктори от мрежовите академии, съобщиха от българския офис на компанията.
Тази година Cisco Expo ще се проведе под мотото “Experience today the network of tomorrow”. То е вдъхновено от новото място на мрежовите технологии в живота на хората.
“Днес Cisco създава една нова мрежа, която надхвърля физическата свързаност в интернет и се превръща в истински социален феномен”, посочиха от компанията.
Церемонията по официалното откриване на Cisco Expo 2008 ще бъде излъчена на живо онлайн посредством технологията WebЕx.
Акценти в двудневната семинарна програма са обединените комуникации, сигурността, видеоконферентните услуги, IP телевизията, безжичните мрежи, мобилните услуги и интелигентните мрежи.
Освен лекциите са предвидени и редица демонстрации, като още по време на откриването ще бъде представена WebЕx – иновативната платформа на Cisco за видео конферентни връзки и онлайн общуване.

Коментар