БиЕмДжи на БАИТ Експо – разширено портфолио, промоции и обновени продукти

БиЕмДжи – най-големият софтуерен дистрибутор в България ще вземе участие в тринадесетото специализирано изложение за информационни технологии БАИТ ЕКСПО 2008. Изложението ще се проведе от 4-ти до 8-ми ноември 2008 г в Интер Експо и Конгресен Център в София. По време на събитието на щанд А7 компанията ще представи разширеното си продуктово портфолио, новите версии на предлагани до момента продукти, както и ще се обърне към потребителите със специални предложения и промоции.
В духа на мотото на тазгодишното издание „Технологията следва природата – да поемем заедно по правилния път” – БиЕмДжи ще представи продуктите на Citrix Systems„зелените” решения на компанията, ползваща се с най-голямо доверие в областта на инфраструктурни решения за достъп до софтуерни приложения. Citrix Systems и БиЕмДжи обявиха началото на партньорските си отношения в началото на месец октомври по време на първото издание на Citrix Virtualization Solutions Forum. Решенията на Citrix предлагат инфраструктура за предоставяне на достъп до софтуерни приложения на всякъде и по всяко време. Цялостната виртуализация, предлагана от Citrix – от сървър до десктоп, е не само уникална от технологична гледна точка, но е и зелена технология, предоставяща сериозна възвращаемост на инвестициите.
Продуктовото портфолио, което ще бъде предлагано на българския пазар от Citrix и БиЕмДжи, включва решения за виртуализация на сървъри,работни приложения и десктоп среда; софтуер за оптимизиране на корпоративни мрежи и ускорен процес на внедряване на сървърни инсталации и приложения.
По време на участието си на БАИТ ЕКСПО БиЕмДжи ще демонстрира новата версия на Symantec BackUp Exec 12.5 за първи път след официалното представяне на продукта по време на традиционното издание на Symantec Day. Едно от нововъведенията във версия 12.5, което представлява особен интерес за потребителите, е сегментираното възстановяване на данни за VMWare Infrastructures и Microsoft Virtual Servers. Благодарение на тази функция, потребителните могат да разчитат на два допълнителни виртуални агенти при защитата на данни за виртуални сървъри – Backup Exec Agent за VMware Virtual Infrastructures и Backup Exec Agent for Microsoft Virtual Servers.  
Друга новост от Symantec в сферата на защита и възстановяване на данни в Windows среда, с които посетителите на щанда на БиЕмДжи ще имат възможност да се запознаят, е обявената през октомври месец интеграция на технология на Altiris със Symantec Backup Exec System RecoveryИнтегрираното решение ще помогне на администраторите да съкратят времето за възстановяване на цялостни Windows системи, включително отдалечени системи без възможност за физически надзор, до минути вместо часове или дни – дори и върху различен хардуер или виртуална среда.
Въпреки че фокусът на предлаганите от БиЕмДжи софтуерни продукти е традиционно насочен към корпоративните потребители, на тазгодишното издание на БАИТ ЕКСПО компанията ще представи и нов продукт за крайните потребители. Освен с обновена версия на изключително популярния мултимедиен пакет Nero 9, германската фирма-производител предлага на широката аудитория и новото попълнение към продуктовото си портфолио – Nero Moveit. Nero Moveit е софтуер, който дава възможност за лесно прехвърляне на дигитална музика, видео файлове и цифрови снимки върху всякакви мобилни устройства.
Още нещо изключително интересно от света на мултимедията, с което БиЕмДжи ще зарадва посетителите на БАИТ ЕКСПО, е новата версия на предпочитания от професионалистите в областта на дигиталното изкуство Adobe Creative Suite 4. С официално представяне на продуктовия пакет пред българска аудитория непосредствено преди откриването на БАИТ ЕКСПО, Adobe Creative Suite 4 предлага драматично подобрена интеграция между продуктите от пакета, нови 3D възможности и редица оптимизации.
Редом с несъмнено впечатляващия брой нововъведения по продуктовото си портфолио, БиЕмДжи ще предложи на всички свои клиенти, партньори и посетители на БАИТ ЕКСПО специални продуктови промоции и пакети. Особено атрактивно в това отношение е предложението за един от продуктите на Autodesk – АutoCAD Revit Architecture Suite 2009.1. БиЕмДжи предлага и промоция, насочена към потребителите на AutoCADLT 2006, 2007, 2008 или 2009, които имат желание да преминат към специализиран продукт от Autodesk.
Позната най-вече в качеството си на водещ софтуерен дистрибутор БиЕмДжи ще участва в изложението и като производител. Всеки, посетил щанд А7, ще може да се запознае с Кирила Корект 2007 – пакет от инструменти за работа с български език в Microsoft Office среда, който компанията разработва и предлага на българския пазар над 15 години. Кирила Корект е единственият български софтуерен продукт, отговорил на критериите и преминал тестовете за качество на Microsoft – Microsoft Linguistic Evaluation и Microsoft Test Kit.  Продуктът е и трикратен носител на Златен медал на Пловдивския панаир за най–добър български софтуер.

Коментар