HP Spеctre подсилен с осмо поколение Core

Премиум лаптопите HP Spectre са тънки, леки и производителни

HP обнови линията тънки ноутбуци Spectre с процесори Intel Core от осмо поколение. Моделите HP Spectre 13 и HP Spectre x360 предлагат по-дълъг живот на батерията, още по-качествени дисплеи и премиум дизайн.

Второто поколение Spectre 13 към момента е най-тънкият тъч лаптоп в света, подчерта HP. Ноутбукът има 4K дисплей и подобрена аудио система, в допълнение към четириядрен Intel Core. Хибридът HP Spectre x360 пък предлага най-издръжливата батерия в света и повишена сигурност, благодарение на опцията за екран за поверителност.

Направен от CNC алуминий и въглеродни влакна, HP Spectre 13 се предлага в два цвята – бял, с бледо златисти полирани акценти, и тъмно сребро с медни акценти, допълнени с микро-рамка и Corning Gorilla Glass NBT дисплей с висока разделителна способност до 4K. Високоговорителите са разположени над клавиатурата с подсветка в пълен размер, за по-ясен и отчетлив звук и за удобно писане.

Spectre 13 към момента е най-тънкият тъч лаптоп в света, подчертава HP

Ноутбукът разчита на новите процесори Intel Core i5 и i7 от осмо поколение, предлага възможност за съхранение на съдържание до 1TB на PCIe SSD и бързо изпълнение на много задачи едновременно с памет до 16 GB LPDDR3. Батерията осигурява до 11,5 часа автономна работа и се зарежда от нула до 50% за 30 минути с технологията HP Fast Charge.

Обновеният модел HP Spectre x360 се превръща от лаптоп в таблет, като осигурява четириядрена производителност, живот на батерията до 16,5 часа и нов интегриран екран за поверителност. С изваяно CNC алуминиево тяло и подчертани ръбове, ноутбукът се предлага в цветове естествено сребристо, тъмно сребро с медни акценти и лимитирана серия в бледо-розов.

HP Spectre x360 се превръща лесто от лаптоп в таблет

13-инчовият дисплей с микрорамка и защитно стъкло Corning Gorilla Glass NBT поддържа разделителна способност до 4К. Този ноутбук е тънък и мощен, благодарение на новите процесори от осмо поколение Intel Core i5 и i73, памет до 16 GB LPDDR3 и опции за 1TB PCIe SSD.

Характеристиките за безопасност включват четец за пръстов отпечатък, позициониран отстрани за лесен достъп, повишена защита с интегриран екран HP Sure View за Full HD7 версия (само за варианта в естествено сребристо), която елиминира визуалното хакване само с едно бързо натискане на клавиш, и HP Wide Version FHD IR камера за логване с лицево разпознаване.

Моделът е придружен с писалка Windows Ink Certified за по-естествено усещане при рисуване, писане и докосване. Химикалката е чувствителна на допир за точно разнасяне на мастилото във всеки режим. Под нея е интегрирана USB-C презаредима батерия, която с 15 секунди зареждане дава на потребителя до 198 минути време за използване.

Лаптопът HP Spectre 13 ще бъде достъпен в Европа през ноември 2017 г. с начална цена от €1599. Моделът HP Spectre x360 излиза също през ноември с начална цена от €1299.

Коментар