Виваком пуска смартфони Xiaomi

Redmi 4X има 5-инчов HD екран и 13-мегапикселова основна камера

Два от ключовите модели на китайския бранд Xiaomi – Redmi Note 4 и Redmi 4X – вече са достъпни в мрежата на Виваком и Global Net Solutions, съобщиха от телеком оператора.

Серията RеdМі Nоtе e ocнoвният двигaтeл нa ycпexa нa Хіаоmі, която през септември продаде рекордните в историята си 10 млн. смартфона. Bceĸи модел от серията ce e пpeвpъщaл в xит, с мнoгoмилиoнни пpoдaжби.

Xiaomi Redmi Note 4 и Xiaomi Redmi 4X впечатляват с голям екран, мощен хардуер, качествено изпълнение, добри камери и ниски цени. Redmi 4X има 5-инчов HD екран, 13-мегапикселова основна камера и осемядрен процесор Snapdragon 435, батерия със завиден капацитет от 4100 мАч и 4G модем. Моделът се предлага за 10,90 лв. на месец с план Smart L от Виваком.

5,5-инчовият Redmi Note 4 се счита за един от най-достъпните смартфони от среден клас

Redmi Note 4 е другото ново попълнение в портфолиото на телекома. Смартфонът се отличава с 5,5-инчов Full HD екран, осемядрен процесор и 4GB RAM, може да работи едновременно с 2 SIM карти и има скенер на пръстов отпечатък. Този модел се счита за един от най-достъпните смартфони в средния клас. Цената му е 15,90 лв. на месец с план Smart L.

Xiaomi, ръководена от Леи Джун, е играч от топ 5 на световния пазар за смартфони. След като се наложи като водещ доставчик в Китай, компанията предприе глобална експанзия с продажби както директно, така и чрез партньори.

Коментар