Sony подкрепи бизнеса с лаптопи VAIO у нас

Преносимите компютри VAIO навлизат официално на българския пазар, подкрепени от корпоративните ресурси на производителя Sony. От края на октомври продуктите с тази марка ще се предлагат с най-високо равнище на сервиз и техническа поддръжка, стана ясно днес на пресконференция в София.
“VAIO притежава много силен търговски имидж. По същество даваме на хората възможност да правят неща, които преди се считаха за доста амбициозни, като например да работят със собствено HD видео съдържание или да управляват бизнеса си ефективно в движение,” каза Хидетоши Такигава, маркетинг директор на VAIO за Европа.
В първите месеци Сони България ще предлага 4 напълно локализирани за страната ни VAIO модели и прилежащите към тях аксесоари. Това ще бъдат 2 модела от серия FW с Blu-ray устройство и широкоекранен дисплей, 1 модел серия Z, подходящ за професионалисти в движение, и усъвършенстваният лаптоп серия TT, който съчетава стил, ултрапреносимост и дълъг живот на батерията – над 7 часа.
Българският офис на компанията се ангажира с бърз сервиз и техническа поддръжка. Всеки модел, закупен от Сони Център или останалите оторизирани магазини, е обект на 24 часова онлайн заявка за сервиз по телефон или чрез интернет на специализиран сайт за онлайн поддръжка.
Преносимите компютри VAIO ще се предлагат в Сони Център и във веригите магазини “Технополис” и “Техномаркет” в различни технологични и цветови гами, от среден до най-висок клас.
Цените на моделите от серия FW ще варират от 1999 до 2999 лв. в зависимост от конфигурацията – без или с Blu-ray устройство и широкоекранен дисплей. Лаптопите от серия Z ще струват 4299 лв., а моделите от серия TT идват на цена 4699 лв.

Коментар