Нет Инфо.БГ стартира сайт за ежедневни игри

Най-новият български сайт за ежедневни игри стартира онлайн на адрес Vgames.bg. Сайтът стимулира състезателния дух и социалната активност на българските потребители с иновативни за пазара функционалности, съобщиха от Нет Инфо.БГ, в чието портфолио е сайтът.
Vgames.bg отговаря на нуждата от забавление онлайн с атрактивен дизайн, разнообразни ежедневни игри с класации и възможност за запазване на резултати.
Потребителите разполагат с възможности за персонализация и комуникация в сайта. Всеки регистриран има собствен профил, в който може да добавя любимите си игри от сайта, да качва нови игри, да разглежда резултатите си, както и да създава свой списъс с приятели, с които да чати по време на игра.
Забавленията във Vgames.bg са разпределени в категории според типа игра, като могат да бъдат филтрирани по критерии като „Топ 100 игри по популярност”, „Нови игри”, „Игри с класиране”, „Игри в мрежа” и „Игри от потребители”.
За всяка игра се предоставя възможност за изпращане на приятел и добавяне на коментари. Освен това, сайтът за показва класации за деня, месеца и всички времена, както и шампионите в игрите.  
За любителите на игри в мрежа екипът на Vgames.bg е разработил популярната игра „Табла” и обещава скоро да предложи нови.

Коментар