Лекторите за DevReach 2017: Уникално преживяване

Конференцията за разработчици DevReach 2017 привлече в началото на седмицата стотици софтуерни разработчици и лектори от световна класа в Арена Младост – София, където традиционно се провежда събитието. На DevReach се дискутираха последните технологични новини в средствата за разработка, тенденции като прогресивните уеб приложения (WPA) и изкуствения интелект. Ето какво споделиха за атмосферата на събитието част от топ лекторите:

Пейдж Бейли, клауд разработчик в Microsoft, специализирана в областта на машинното обучение и изкуствения интелект: „Тази конференция е може би най-доброто събитие, на което съм присъствала. Харесва ми това, че всички участници са толкова ентусиазирани, задават въпроси, интересуват се. След моята презентация в първия ден на конференцията при мен дойдоха много хора, задавайки ми задълбочени въпроси по темата за машинното обучение, как да се вгради то в тяхната работа, въпроси за когнитивното обучение и много други”.

ТиДжей ВанТол, фронд-енд разработчик и част от екипа „Връзки с разработчици“ в Progress: „Събитието е внушително, да презентиращ в рамките на събитието е уникално преживяване, а да виждаш ентусиазма в аудиторията е изключително вълнуващо”.

Джен Лупър, разработчик на мобилни и уеб базирани приложения и част от екипа „Връзки с разработчици“ в Progress: „Много съм развълнувана да бъда тук, на това събитие. DevReach е уникално преживяване. Ние сме участвали като лектори на много подобни събития в много други държави и смятам, че това е едно от най-добрите. Определено ентусизмът на участниците е заразителен”.

Питър Пол Кох, разработчик в областта на мобилния уеб: „Много добра конференция, хубаво е, че има такова събитие в България. Мисля, че всяка европейска страна трябва да има своя подобна конференция. Надявам се да има DevReach и следващата година, защото е наистина важно да се съберат заедно всички от областта на програмирането. Доколкото видях, посетителите са много ентусиазирани”.

Еди Вербрюген, разработчик на NativeScript плъгини в Progress: „Конференцията е супер! Мястото е супер! Киноекраните са много удобни, логистиката е супер, има много почивки, т.е. много възможности за „networking”.

Коментар