CEO-то на Телелинк влезе в борда на АмЧам

България е място, в което технологиите могат да бъдат използвани, за да помогнат на всяка бизнес организация и индивид за реализирането на пълния им потенциал, заяви Любомир Минчев

Любомир Минчев, основател и изпълнителен директор на системния интегратор Телелинк, е един от двамата нови членове, приети след гласуване в Управителния съвет на Американската търговска камара в България (AmCham) по време на Общото събрание на организацията, проведено на 14 ноември.

Това ще бъде първи мандат на Любомир Минчев в Управителния съвет на АмЧам. „Вярвам, че ще допринеса към делата и каузите на АмЧам не само с дългогодишния си мениджърски опит, но най-вече с високото ниво на професионализъм и познания в областта на ИКТ индустрията, вкл. извън пределите на България, които съм натрупал за повече от 15 години в бранша”, коментира той.

По думите на Минчев, в етап на забележителна дигитална трансформация България е място, в което технологиите могат да бъдат използвани, за да помогнат на всяка бизнес организация и индивид за реализирането на пълния им потенциал.

Освен Любомир Минчев в Управителния съвет на АмЧам влиза още Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на Булпрос Консултинг АД. В Общото събрание на Камарата участваха като гости Мартина Стронг, заместник-посланик на САЩ в България, и Мария Галиндо, съветник по търговските въпроси.

Коментари по темата: „CEO-то на Телелинк влезе в борда на АмЧам”

добавете коментар...

  1. Beyond

    “… с дългогодишния си мениджърски опит, но най-вече с високото ниво на професионализъм и познания в областта на ИКТ индустрията, вкл. извън пределите на България, които съм натрупал …”

    Каза той сам за себе си. 🙂

Коментар