World of Warcraft ще оживее в столичния Ялта клуб

В нощта на 12 ноември невиждано launch парти ще ознаменува премиерата на World of Warcraft: Wrath of the Lich King в България. Горещото гейм събитие, организирано от официалния вносител на игрите на Blizzard за България – фирма „Пулсар” ЕООД, ще се проведе в най-престижната парти точка в София – Ялта клуб. Заведението ще отвори вратите си за всички любители на магическия свят в 22:00.
Организаторите гарантират незабравимо изживяване, много вълнуващи награди и изненади за решилите да чакат в Ялта клуб настъпването на заветния час, в който ще започне раздаването на предплатените копия на Wrath of the Lich King.
„Launch партито за промоцията на Wrath of the Lich King е най-грандиозното гейм събитие, случвало се някога в България. Очакваме на него да присъстват над 2000 почитатели на играта – както тези, които са направили предварителна поръчка на копие от www.pulsar.bg, магазините от веригата „PULSAR GAMES” и дистрибуторската ни мрежа, така и такива, които искат да видят как един фантастичен компютърен свят ще оживее пред очите им.” – каза г-н Любомир Момчилов, маркетинг мениджър в „Пулсар” ЕООД.
„Щастливи сме, че създателите на играта Blizzard Entertainment ни гласуваха доверие и ни предоставиха уникалния шанс да направим българските фенове част от едно световно събитие, а именно – старта на World of Warcraft: Wrath of the Lich King, който в целия свят ще бъде даден в 00:00 часа централно европейско време на 13 ноември. Онези, които не успеят да присъстват на launch партито и да празнуват с нас, ще получат своето предварително заплатено копие с безплатна куриерска доставка още в същия ден,” добави той.     
За играта
Древните зли сили, дремещи в ледената пустиня Нортренд се пробуждат. Някогашният рицар на смъртта, а сега Крал-лич – Артас е предизвикал събития, които могат да доведат до измирането на всички живи същества в Азерот. Армиите от немъртви и некромантската сила на чумата заплашват да се разпрострат по цялата земя. Само най-могъщите герои могат да оцелеят в замръзналите северни земи, водени от надеждата да осуетят плановете на Артас и дори да предизвикат самия Крал-лич, за да сложат край на неговото господство завинаги. В Wrath of the Lich King се появяват нов клас герои, наречени рицари на смъртта, които притежават некромантски способности. За първи път играчите ще зърнат и ледената обител на Краля-лич – континентът Нортренд. Геймърите вече ще могат да развиват героите си до 80 ниво и да упражняват нов занаят – писар.
ВАЖНО: За да играят тази игра, потребителите трябва да притежават World of Warcraft и World of Warcraft: The Burning Crusade.

Коментар