Terracotta DB обработва данни в оперативната памет

С помощта на Terracotta DB клиентите ще могат да обработват огромни обеми информация в мащаби отвъд ограниченията на съществуващите системи

Software AG, един от големите разработчици на софтуер за оптимизация на бизнес процеси и обработка на големи данни, въвежда на пазара нова платформа за анализ в реално време.

Новият софтуер Terracotta DB представлява платформа за разпределена обработка на данни в оперативната памет. Тя поддържа всяко приложение, което създава нови, бързо променящи се типове данни – структурирани, полуструктурирани, неструктурирани и с възможност за реконфигуриране.

С помощта на платформата клиентите ще могат да обработват огромни обеми информация в мащаби отвъд ограниченията на съществуващите системи, отбелязват от софтуерния разработчик.

Terracotta DB е създадена на базата на Terracotta BigMemory – разпределена мрежа за обработка на данни в оперативната памет, която в момента се ползва от над 500 компании по целия свят. Бета версия на платформата излезе през юли т.г. и вече е свалена над 2 млн. пъти.

Коментари по темата: „Terracotta DB обработва данни в оперативната памет”

добавете коментар...

  1. :)

    Повечето съвременни бази данни могат да работят в паметта.

Коментар