Интернет и мобилни разговори в пакет от БТК

Високоскоростен интернет и мобилни разговори в един пакет започва да предлага vivatel. За 21 лв. на месец клиентите на новата услуга Хармония ще получават 100 минути за разговори към мрежите на vivatel и БТК и достъп до интернет през ADSL със скорост до 6 Mbps и неограничен трафик.
Като допълнение потребителите получават безплатно и безжичен Wi-Fi модем за домашния им интернет достъп, както и възможност да създадат семейна мобилна група срещу минимална цена на допълнителните карти.
Клиентите ще могат да включат още 4 SIM карти към план Хармония, като всяка от тях ще има по 3 лв. месечен абонамент. По-ниският абонамент няма да намали броя на включените във всяка карта минути, уточниха от БТК.
Потребителите също ще получават всеки месец по 100 минути, които ще могат да използват в мрежите на vivatel и БТК. След изчерпването им абонатите на семейната групата Хармония ще продължат да пестят, тъй като разговорите по между им ще струват по 1 стотинка на минута.

по темата: „Интернет и мобилни разговори в пакет от БТК”

добавете коментар...

  1. Stox

    Не разбирам само защо от БТК не уточняват че тази скорост от 6Мб е всъщност само в тяхната мрежа?! При първия http download от някой външен сървър нещата изглеждат по друг начин!

Коментар