Oukitel C8 4G – стилен фаблет във формат 18:9

Oukitel C8 е елегантен, стилен фаблет с комфортен екран и операционна система Android 7.0

Смартфоните с екрани в съотношение на страните 18:9 са отчетлива тенденция тази година. Освен най-скъпите модели в този формат на пазара се предлагат и изключително достъпни устройства. Нещо повече, характеристиките на подобни смартфони са отлични за цената им.

С голям 5,5-инчов HD екран и формат 18:9, фаблетът Oukitel C8 предлага всичко необходимо за пълноценни комуникации и забавление, при това на цена, която е по джоба на всеки потребител – около $75 в глобалния онлайн магазин Tomtop. Този съвременен и достъпен смартфон работи под управление на Android 7.0 и е съвместим с бързите мобилни мрежи от четвърто поколение (4G).

Задната 13MP камера на Oukitel C8 и разположеният под нея сензор за пръстов отпечатък

Oukitel C8 е елегантно устройство, с гладък заден капак и извита рамка, изискани цветове и деликатна изработка. 5,5-инчовият екран, който позиционира модела в категорията на фаблетите, поддържа резолюция 1280х640 пиксела. Хубавият дисплей, заедно с двете камери – основна с резолюция 13 мегапиксела и предна 5MP за селфи, са предпоставка за качествено мултимедийно изживяване с устройството.

Не се съмнявайте, че Oukitel C8 ще възпроизвежда гладко видео и друго съдържание. Четириядреният процесор MediaTek MT6737 с тактова честота 1,3GHz, допълнен от 2GB оперативна памет и 16GB постоянна флаш памет, е достатъчно мощен за обичайните смартфон приложения. Можете да разширите паметта с microSD карти памет с капацитет до 64GB, ако наличният обем не е достатъчен.

Oukitel C8 е тънък само 7 милиметра и тежи около 156 грама

Бърз скенер за пръстов отпечатък обезпечава сигурност за потребителите, като същевременно отключва достъпа до устройството само за 0,1 секунди – толкова време е е необходимо на сензора да разпознае собственика на телефона. Oukitel C8 има два слота за сим карти, USB порт, микрофон и гнездо за слушалки, задължителните безжични модули Wi-Fi и Bluetooth T4.0, както и GPS, а батерията с капацитет 3000 мАч осигурява прилично време за автономна работа.

Фаблетът Oukitel C8 е наличен в няколко цветови варианта

Стигаме и до цената на Oukitel C8, която е само $74,99 в момента, при обявена регулярна цена от $133,93 (45% отстъпка). Моделът се предлага в четири цвята – черен, розов, син, лилав и златен (опция). Има размери 14,7х7,05х1,02 см и тежи около 156 грама. Tomtop доставя устройството (без оскъпяване с транспортни разходи) в комплект със захранващ адаптер, USB кабел, капак, защитен филм за екрана и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Oukitel C8 4G – стилен фаблет във формат 18:9”

добавете коментар...

  1. До Anonymous

    Понеже повечето смартфони имат съотношение 16:9, тук изразът 18:9 има смисъл, доколкото показва разликата между двата формата.

  2. Anonymous

    ;))))))))

  3. Anonymous

    Ба! Ако ще са габарити, в каква мерна единица са изразени? Щото в SI единици е 125 x 64,5mm, а в имперски е 4 15/16 x 2 7/16″. Хайде да не робуваме на всяка маркетингова простотия…

  4. Олег

    по скоро е представа за габаритите . а не за съотношение .

  5. Anonymous

    Мо’е да съм тъп, ама 18:9 не е ли 2:1? Или ще е още по-модерно да се изхвърлим с 36:18?

Коментар