Прогноза: Мак­до­налдс ще приема биткойни през 2018

Има голяма вероятност бургерите на Макдоналдс да се продават и с биткойни след една година

Биткойн може скоро да стане платежно средство и в мрежата от заведения за бързо хранене Макдоналдс, съобщи Daily Star Online, позовавайки се на представител на компанията Betway, специализирана в онлайн хазарта.

Betway дава вероятност от 50%, че още от следващата година Мак­до­налдс ще започне да приема криптовалута от клиентите си. По-конкретно, прогнозата на компанията за онлайн хазарт е това да се случи към края на 2018 г., т.е. след една година.

Според специалистите на Betway, има голяма вероятност и други водещи компании, сред които Amazon и Easyjet, да възприемат биткойн или някоя от останалите криптовалути като платежно средство за своите услуги, доставяни на милиони хора по света.

Екстравагантна прогноза за биткойн направи и Джон Макафи, основателят на компанията за сигурност McAfee. Според бизнесмена, замесен в множество скандали, до края на 2020 година курсът на биткойн ще достигне 1 милион долара.

Коментари по темата: „Прогноза: Мак­до­налдс ще приема биткойни през 2018”

добавете коментар...

  1. мак

    Може да си направите доживотен абонамент за макдоналдс с няколко биткойна 🙂

  2. Жоро

    е колко бургера ше си взема с един биткойн…няколко години само макдоналдс трябва да ям 🙂

  3. Аман

    пеесе процента е мноо шукаритетна прогноза. Или че стане или нема да стане. Екстра! Мнооо аналитично мислене че е било… или анално мислене… Тва и у децката градина можеха им го кажат.

Коментар