LETV LeEco S3 X626 – 10-ядрен, Full HD, по джоба на всеки

LETV LeEco S3 X626 e стилен фаблет, в цвят злато, с комфортен 5,5-инчов екран

Смартфони с топ характеристики вече са достъпни като цена за всеки потребител. Какво ще кажете за устройство с голям 5,5-инчов екран с резолюция Full HD и десетядрен процесор за около 110-130 долара? Да, има такива предложения на пазара и всеки може да се възползва от тях, благодарение на глобалните магазини за онлайн продажби, които доставят продуктите бързо и до всяка точка по света.

Ще ви представим днес модела LETV LeEco S3 X626, който грабва вниманието със стилен дизайн, златен цвят и отлични параметри за един фаблет. Това е устройство с разкошен 5,5-инчов сензорен мултитъч екран и резолюция Full HD 1920х1080 пиксела, което означава гъстота на пикселите 403 ppi (пиксела на инч). Моделът се доставя от глобалния онлайн магазин Tomtop от складове в Германия или Китай, като има известна ценова разлика в двата случая.

LETV LeEco S3 X626 има тънък корпус, със заоблени ръбове и луксозно излъчване

Освен с отличния екран, LETV LeEco S3 X626 впечатлява с мощния си хардуер. Смартфонът е проектиран на базата на чипсет Helio X20 MTK6797 с 10-ядрен 64-битов процесор на тактова честота 2,3GHz и графичен блок Mali T880 GPU. Добавете към това 4GB оперативна памет и 32 или 64GB постоянна флаш памет – подобна конфигурация гарантира гладко възпроизвеждане на видео, музика, игри, разглеждане на съдържание и общуване в интернет.

За пълноценното потребителско изживяване с LETV LeEco S3 X626 допринасят и двете качествени камери. Основната, разположена на гърба на устройството, има капацитет 21 мегапиксела, с двойна LED светкавица и възможност за запис на 4К видео с ефекти, вкл. забавен кадър. Предната камера също е на високо ниво – с резолюция 8 мегапиксела за запомнящи се селфита. Сигурността на достъпа пък е обезпечена от сензора за пръстов отпечатък, разположен под основната камера, който реагира за по-малко от секунда и с точност от 99,3%.

Смартфонът разчита на изчислителната мощ на 10-ядрен процесор Helio X20

LETV LeEco S3 X626 е смартфон, който работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G GSM, 3G WCDMA и 4G FDD LTE/TDD-LTE, като се доставя отключен за ползване по целия свят. Устройството предоставя два слота за Nano SIM карти, които се поставят, без да се налага сваляне на задния капак на смартфона – а просто чрез изскачащия отстрани на устройството механизъм, което несъмнено е много по-удобното решение и характерно за устройствата с т.нар. unibody метален дизайн.

Фаблетът е оборудван с батерия 3000 мАч за целодневна интензивна употреба и с поддръжка на технология за бързо зареждане Qualcomm Quick Charge 3.0. Налични са, разбира се, задължителните за всяко съвременно устройство Wi-Fi и Bluetooth безжични модули. Захранването и обменът на данни стават през реверсивен порт USB Type-C, който се използва и за слушалките, а това означава по-високо качество на звука, отколкото през стандартния 3,5-мм жак. Не е предвиден порт за microSD карти памет, тъй като вграденият сторидж е достатъчен.

Основната камера на LETV LeEco S3 X626 има 21-мегапикселов сензор и двойна LED светкавица

Впечатляващият LETV LeEco S3 X626 работи под управление на операционна система Android 6.0, с осигурен достъп до необятния магазин за мобилни приложения Google Play Store. В момента моделът се предлага на цена от $114,99 при доставка от склад в Германия (самата доставка оскъпява устройството с $10,71), а при доставка от Китай цената е по-ниска $109,99, но в този случай се дължат митнически такси. В комплекта на устройството са включени още USB кабел Type-C, захранващ адаптер и игла за механизма на сим картите.

Коментар