7 причини да изберете LEAGOO T5c

В рамките на кампания за предварителни продажби LEAGOO T5c се предлага с отстъпка от $30

LEAGOO T5c е първият смартфон в света със Spreadtrum SC9853I SoC – чипсет, базиран на 14-нанометрова микроархитектура Intel x86 Airmont, която повишава значително производителността на SoC дори при по-ниска консумация на енергия, предлагайки най-добрия баланс между производителност и енергийна ефективност.

1. Intel X86 Airmont 14-nm Foundry Platform

Задвижван от осемядрен 1,8GHz процесор с 64-битова Intel Airmont архитукера – SC9853, смартфонът T5c е способен за предложи висока мобилна производителност в съчетание с ултраниска консумация на енергия. Изготвен по Intel 14-нм FinFET технология, процесорът на T5c може да управлява ежедневните задачи с лекота и да предложи гъвкава производителност, повишавайки скоростта на операциите с над 25%, в сравнение с предишното поколение, като в същото време съкращава консумацията на енергия с 30% и така позволява на потребителите да пускат на воля любимите си приложения и игри.

За високата производителност на LEAGOO T5c свидетелстват резултатите от теста Antutu, показани във видеото по-долу:

SC9853 e по-бърз с 25%, 36% и 39% от MTK6750 съответно в тестовете с едно ядро, много ядра и в цялостната CPU производителност.

2. Ексклузивна Spreadtrum технология Depth Map

Двойната камера на T5c използва най-новата и изключителна технология Depth Map на Spreadtrum, която подобрява способността за обработка на изображения с две камери. С помощта на Depth Map, двойната камера може да заснеме ясни изображения на предния план и на фона. Системата може също така да разпознава преден план и фон и да избира кое от двете се нуждае от фокус, като по този начин осигурява по-точен и естествен боке ефект. Благодарение на използвания алгоритъм, и двете камери имат високи чувствителност и SNR, което позволява T5c да прави зашеметяващи снимки, богати на цветове и детайли.

Как се представя камерата на LEAGOO T5c можете да видите на видеото по-долу:

3. Сравнение на скоростта на даунлоуд. В три различни случая, производителността на Spreadtrum SC9853I е по-висока от тази на MTK Helio P23 и само малко по-ниска от Huawei Kirin 970 и Qualcomm Snapdragon 835.

4. Сравнение на гласовите обаждания. Spreadtrum SC9853I е веднага след Huawei Kirin 970, заемайки второ място в сравнението на гласовите разговори.

5. 5,5-инчов Sharp FHD IPS дисплей

Ще се насладите на истинския свят с T5c. Телефонът има 5,5-инчов FHD екран с IPS технология, която осигурява не само широк зрителен ъгъл – до 178 градуса, но също така дава ясно и ярко визуално преживяване с брилянтна цветова наситеност и висок контраст. Гладката динамика на цветовете на дисплея на T5c се предава чрез 2,5D извито стъкло.

6. Spreadtrum SC9853I 1.8GHz 14-нм 8-ядрен CPU, Samsung 3GB RAM и Sandisk 32GB ROM

LEAGOO T5c впечатлява с високата си производителност. Благодарение на Mali-T820 GPU и 3GB RAM, T5c се справя много добре със сложни графики и тежки игри. Вграденият и разширяем сторидж от 32GB осигурява безгрижен достъп до приложения, музика и видео.

7. Smart Key ISP пръстов отпечатък

Сензорът за пръстов отпечатък, използван от LEAGOO T5c, се отличава с изключителна надеждност и е най-бързият в своя клас, което прави несравнимо потребителското изживяване с него. Благодарение на технологията Smart Touch, сензорът има отделен ISP за съхранение и обработка на пръстови отпечатъци. Изработен от премиум керамика, сензорът за пръстови отпечатъци активно се учи и постепенно се подобрява, така че с времето сканиранията стават все по-прецизни.

  • Smart Touch технология
  • 360° читаемост
  • 0,1 секунди за отключване
  • 4-в-1 ID сензор на пръстов отпечатък без натиск

Ето и основните характеристики на LEAGOO T5c:

Дисплей: 5,5-инчов Sharp FHD IPS
CPU: Spreadtrum SC9853 1,8GHz, Intel X86 ядра, 64-битов
RAM: Samsung 3GB
ROM: Sandisk 32GB
Задна камера: Samsung 13.0 + OV 2.0 двойна камера
Предна камера: OV 5.0 MP
Батерия: LG 3050 мАч с бързо зареждане 5V2A
Пръстов отпечатък: 360° сензор, разположен отзад
Цена на дребно: $129,99

В момента LEAGOO T5c e достъпен с отстъпка от $30 в рамките на глобална кампания за предварителни продажби в онлайн магазина GearBest.