JIE-STAR X8TW – сгъваем дрон, функционален и достъпен

В сгънато състояние JIE-STAR X8TW представлява портативно устройство, което се пренася безпроблемно

Безпилотните летателни апарати се очертават като следващото маниакално занимание за любителите на хай-тек джаджи. Тези устройства, наричани често квадрокоптери, правят снимки и видео, докато летят автономно, управлявани дистанционно от потребителя със специални пултове и дори със смартфон.

JIE-STAR X8TW е напълно функционален RC квадрокоптер, който се отличава със сгъваем дизайн за лесно пренасяне във вид на портативно устройство. Цената от около 30 долара в глобалния онлайн магазин Tomtop прави този дрон абсолютно достъпен за всеки ентусиаст.

Квадрокоптерът JIE-STAR X8TW в разгънато състояние

Дронът е оборудван с 0,3-мегапикселова камера и система за безжично Wi-Fi FPV предаване в реално време на заснетите снимки и видео. Вградената литиево-полимерна батерия с параметри 3.7V 650 mAh осигурява около 5-7 минути автономна работа на безпилотния апарат, а времето за зареждане е в рамките на 90 минути.

Безпилотният апарат е толкова малък, че се побира на длан

JIE-STAR X8TW може да се управлява дистанционно от разстояние 80-100 метра, на честота 2,4GHz/4 канала, с помощта на контролер (трансмитер Mode 2) с функции напред/назад, нагоре/надолу, наляво/надясно, страничен полет, 3D завъртане, H (висока)/L (ниска) скорост, излитане/кацане с едно натискане, връщане с един клавиш и др. Можете също да контролирате дрона чрез приложение за смартфон.

Дронът се управлява дистанционно с помощта на Mode 2 трансмитер и смартфон

Моделът разчита на 6-осова система за контрол на полета, която осигурява стабилно летене. Функцията за настройка на височината на барометъра поддържа точна височина по време на полета. Това устройство не е играчка и не бива да се ползва от деца, предупреждава доставчикът на сайта си.

Комплектът на дрона включва всичко необходимо за пълноценно използване

JIE-STAR X8TW тежи само 135 грама и в сгънато състояние има размери 120х95х55 мм, а в разгънато – 290х290х90 мм. Дронът се продава в момента за $29,99 в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка. Комплектът включва самия квадрокоптер, контролер, батерия, USB зарядно, двойка резервни витла, механизъм за задържане на телефона, отвертка и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „JIE-STAR X8TW – сгъваем дрон, функционален и достъпен”

добавете коментар...

  1. A

    Да му удвоят батерията и да му сложат HD камера и ще е супер.

Коментар