S958 Smartwatch – спортен смарт часовник и телефон

S958 Smartwatch дава актуална и обобщена информация за спортната активност

Въпреки някои скептични прогнози, смарт-часовниците намериха своето място на пазара и наред с фитнес гривните са най-разпространените устройства от категорията „носима електроника”. Множество производители – както от ИТ индустрията, така и от традиционни „часовникари” – предлагат смарт-часовници на пазара с все по-развита функционалност за спорт, развлечение и делова активност.

Спортният модел S958 Smartwatch е удобен за носене продължително време, поддържа GPS, благодарение на което са възможни редица полезни функции, както и работа в клетъчни 2G мрежи, като за целта е предвиден слот за сим карти. С този смарт-часовник, предлаган за около 70 долара (с купон) в онлайн магазина Tomtop, можете не само да следите показателите си при спортуване, колоездене или разходка, но и да провеждате телефонни разговори, както и да се забавлявате с музика, например.

Смарт-часовникът S958 Smartwatch в типичен сценарий на използване при колоездене

S958 Smartwatch е изискано устройство с метална рамка и дружелюбна към кожата каишка. Можете да го управлявате удобно чрез 1,3-инчовия цветен, сензорен екран с резолюция 240×240 пиксела, на който ще виждате и желаната информация – точно време, данни за основни показатели при спортуване, съобщения, обаждания и т.н.

Вградените в S958 Smartwatch барометър, GPS, педометър и други модули го превръщат в многофункционална придобивка, която ще ви бъде от полза при спортуване, колоездене, туризъм или просто при разходка. Android часовникът предоставя подробна статистика за изминато разстояние, време, атмосферно налягане, траектория на движението, сърдечен ритъм (пулс) и т.н., с което ще ви улесни в постигане на желания ефект от физическите занимания.

S958 Smartwatch може да работи и като напълно самостоятелен телефон

Както и други подобни устройства, S958 Smartwatch може да играе ролята на „посредник” между потребителя и смартфона, като приема обаждания и съобщения през безжичен Bluetooth интерфейс. Но нещо повече, разглежданият смарт-часовник е способен да функционира като напълно самостоятелен 2G GSM телефон – достатъчно е до поставите в него сим картата, за да звъните и приемате повиквания.

В допълнение, можете да слушате музика със S958 Smartwatch – както на самия смартчасовник от microSD карта, която се поставя в устройството (с капацитет до 32GB), така и на смартфон, като управлявате възпроизвеждането през безжичния Bluetooth интерфейс.

Смарт-часовникът S958 Smartwatch се зарежда удобно с магнитен комплект

S958 Smartwatch е оборудван с батерия 500 мАч, която се зарежда удобно с магнитен комплект, доставян заедно със смарт-часовника. Софтуерът на устройството позволява лесно споделяне с приятели на записаните данни, дава исторически преглед на данните и други възможности. Смарт-часовникът е съвместим с телефони под управление на Android и iOS.

Многофункционалният S958 Smartwatch се предлага в момента на цена от $69,99 в онлайн магазина Tomtop, която е валидна при въвеждане на купон YYMSW, даваш отстъпка от $16. Смарт-часовникът има размери 26,50×5,20×1,70 см и тежи около 80 грама. В комплекта на устройството са включени още зарядно с кабел и ръководство за потребителя.

Коментар