UHANS i8 – безрамков, с лицево разпознаване

UHANS i8 е стилен, осемядрен фаблет, с черен цвят и метална рамка

Безрамковите 18:9 смартфони са най-отчетливата тенденция на пазара през последната година. Тези устройства се отличават с голямо съотношение между екран и тяло на смартфона, което значително подобрява потребителското изживяване и наред с извитите краища на дисплея създава усещане за „безкрайност” на картината.

Представител на новото поколение смартфони е моделът UHANS i8, който освен това се отличава с технология за разпознаване на лице, с която потребителят отключва устройството. Предвиден е, разбира се, и задължителният скенер на пръстов отпечатък.

Фаблетът UHANS i8 грабва окото с бляскавата си повърхност и от двете страни

UHANS i8, доставян от онлайн магазина Tomtop, се явява 4G фаблет с голям 5,7-инчов екран и резолюция HD+ 1440×720 пиксела. Сензорният дисплей е 10-точков, изпълнен във формат 18:9 и с 2.D извивка. Устройството има метална рамка и стилен дизайн в черен цвят.

Смартфонът разчита на осемядрен чипсет MTK6750T на тактова честот 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB постоянна памет, с възможност за разширение с microSD карти с капацитет до 128GB. Несъмнено, подобна конфигурация гарантира гладко изпълнение на приложения, игри, видео и музика, особено в бързите 4G мрежи.

UHANS i8 работи под управление на операционна система Android 7.0

Друга тенденция, в която се вписва UHANS i8, е двойна задна камера – в случая 13.0MP+2.0MP за боке ефект при снимане, с автофокус и светкавица. Предната камера за селфи има резолюция 8 мегапиксела. На гърба на устройството е разположен и скенерът за пръстов отпечатък с 360-градусова идентификация и само 0,2 секунди време за реакция.

Нещо повече, UHAS i8 идва с технология за лицево разпознаване, която добавя още едно ниво на сигурност за потребителя. Системата използва за работата си предната камера на смартфона. Моделът разполага и с реверсивен порт USB Type-C, при който няма значение как се поставя кабелът. Този порт служи за зареждане на смартфона, обмен на данни и като качествен аудио изход.

Дизайнът в черно придава строг и луксозен вид на UHANS i8

UHAS i8 има два слота за сим карти и може да работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Вградената батерия с капацитет 3500 мАч осигурява поне един ден пълноценно използване на устройството за разговори, развлечения и сърфиране в мрежата. Моделът работи под управление на операционна система Android 7.0, с достъп до приложенията в онлайн магазина Google Play.

Безрамковият 18:9 фаблет UHAS i8 се предлага в момента за $139,99 в онлайн магазина TomTop, с безплатна доставка. Комплектът на устройството включва самия смартфон, захранващ адаптер, кабел USB Type-C, протектор за екрана, силициев калъф, сим игла, адаптер Type-C–3,5-мм за слушалки и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „UHANS i8 – безрамков, с лицево разпознаване”

добавете коментар...

  1. Велко Вълчев

    Като лъжат, къде гледат. На всички снимки се вижда рамката. Черните ленти отгоре и отдоле. Също така вградените камери са бутафорни и грозновато изглеждат както и светкавицата. Не ми требе да имам толкоз много камери от всекъде за някакъв телефон, който ще е актуален едва 12 месеца.

Коментар