Ергономични стойки правят по-удобен лаптопа

Стойка за лаптоп може значително да увеличи производителността, създавайки повече удобство за потребителя в офиса и по време на път. Този полезен аксесоар, предлаган от компанията Canyon, помага на мобилните потребители да избегнат умората, напрежението и болките във врата и гърба.
Наскоро Canyon добави два нови модела към своя портфейл компютърни принадлежности. CNP-NS2 е проектирана с ергономична поставка за китките, за да облегчи напрежението и теглото върху ръцете и раменете. Стойката лесно се отваря, за да се използва върху всяка повърхност, като включва 4-портов отделяем хъб USB 2.0 за допълнително удобство. Има възможност за повдигане на ноутбука на 7 различни нива, за оптимално положение на машината срещу потребителя и максимално облегчена работа с клавиатурата.
CNP-NS3 е портативна, компактна и настройваема поставка за мобилния компютър. Стойката включва интегриран ултра-тих вентилатор за подобряване на охлаждането, който се включва към USB порт на ноутбука. Когато не се използва, вентилаторът се прибира в специално отделение.
И двете устройства са предназначени за мобилни РС с екран до 15.4”. Canyon предлага и модел с въртяща се основа – CNP-NS1.
От дистрибутора АСБИС България препоръчват използване на стойката за ноутбук заедно с външни клавиатура и мишка.

Коментар