Бритиш Еъруейс въведе мобилна регистрация

Авиокомпанията Бритиш Еъруейс въведе регистрация за полети през мобилен телефон и други устройства с мобилен достъп до интернет.

Услугата ще даде възможност на клиентите на авиокомпанията да се чекират в движение за полета си, например на път за летището.

Мобилната регистрация е безплатна и се предлага на 11 езика (без български засега), като не се налага инсталиране на допълнителен софтуер на телефона.

За да я ползват, потребителите трябва да влязат на адрес www.ba.com/mobile с помощта на телефон, лаптоп или друго устройство с безжичен достъп до интернет като BlackBerry, например.

Осигурен е достъп в реално време до разписанието на полетите и възможност за избор на място на борда, както и за регистриране, вкл. на семейството или цяла група хора, които пътуват заедно.

Преди няколко месеца Бритиш Еъруйс въведе мобилна регистрация за потребителите на iPhone. Новата услуга бързо стана популярна и само през първия месец след пускането й повече от 16 хиляди души във Великобритания се възползваха от нейните предимства, съобщиха от авиокомпанията.

Коментар