Хари Кейн и LEAGOO представят първия Android смартфон с изрязан дисплей?

Изминаха няколко месеца откакто Apple пусна иновативния iPhone X, предизвикал противоречиви оценки със своя изрязан безрамков дисплей – странен, но смел нов дизайн на компанията. С навлизане в 2018 година обаче това, което направи iPhone X да изглежда странен, вече е добре прието от феновете на марката. Повечето потребители почти не забелязват изрязването по време на ежедневната употреба, а все по-голям брой приложения се приспособяват към безрамковия дисплей.

Първият Android смартфон с изрязан дисплей, подобен на iPhone X, ще дебютира на щанда на LEAGOO на MWC 2018

Докато с всеки изминал ден iPhone X печели популярност сред феновете на Apple, платформата Android също е на път да се сдобие със своя първи смартфон с изрязан дисплей – LEAGOO S9/S9 Pro, който ще бъде представен от LEAGOO на Световния мобилен конгрес MWC2018 в Барселона на 26 февруари от 11:00 ч.

Любопитен факт е, че LEAGOO планира премиерното събитие съвместно с Тотнъм Хотспър – водещ футболен клуб от английската Висша лига. Според предварителните информации, Хари Кейн – топреализатор на Висшата лига и капитан на футболния отбор на Англия, ще бъде домакин на събитието на LEAGOO при представяне на новия продукт и ще общува с посетителите.

Нямате възможност да посетите MWC2018 този февруари? Това не е проблем! LEAGOO ще излъчва събитието на живо в интернет, на своя официален сайт: http://www.leagoo.com/leagoo-2018-mwc-activity/

И нещо по-важно – можете да спечелите пълноекранен смартфон LEAGOO с батерия 7000 мАч, билети за мач и футболни топки на Тотнъм, както и редица други подаръци в кампаниите на официалната Facebook страница на LEAGOO: https://www.facebook.com/leagoocom/