CommVault изгражда център за безплатно обучение у нас

До два месеца в България ще бъде изграден център за безплатно обучение на партньори на CommVault, стана ясно от семинар на дистрибутора Computer 2000, с участието на дилъри и системни интегратори.

CommVault e доставчик на корпоративни софтуерни решения за защита, съхранение и управление на информация. Обучение за партньорите в България проведоха техническият мениджър за Източна Европа Грег Лайт и мениджърът на каналите за разпространение Дарио Класниа. В бъдещия център обучението също ще провеждат лектори на компанията.
Представеният продукт Simpana CommVault обединява няколко модула, базирани на единен код и платформа: бекъп, възстановяване, архивиране, репликация, съхранение на данните и тяхното централизирано управление, както и управление на ресурсите на инфраструктурата.
Решенията на CommVault за управление на фирмена информация се отличават с висока степен на сигурност и универсална достъпност. Предназначени са за SAN, NAS и LAN-базирани инфраструктури в големи фирми. Управлението от единна конзола улеснява работата на системните администратори, като им дава широк поглед върху цялата мрежа.
Продуктите са платформено независими и работят с всичките си характеристики с Windows, Unix, Linux и Solaris, уточниха от Computer 2000, който е единственият дистрибутор на CommVault у нас.

Коментар