Philips E9 – три 27-инчови монитора, щадящи очите

Новите дисплеи Philips E9 се отличават с елегантен дизайн и живи цветове

MMD, лицензен партньор за мониторите Philips, обяви три нови допълнения към E-серията от потребителски дисплеи. Наричани „E9”, тези модели с диагонал 27 инча имат тънки рамки, предлагат Full HD резолюция и Ultra-Wide Color технология за живи и реалистични изображения, както и впечатляващи зрителни ъгли.

Новите монитори Philips E9 използват IPS матрица с LED подсветка. За разлика от стандартните TN панели, IPS осигурява по-качествено изображение и точно предаване на цветовете в комбинация със зрителни ъгли от 178/178 градуса.

Технологията Ultra-Wide Color дава на мониторите E9 много по-обширен набор от цветове, които са по-дълбоки, живи и естествени, а Full HD резолюцията (1920×1080) осигурява нужните детайли.

Трите модела са щадящи за очите, благодарение на технологията Flicker-Free, която регулира яркостта и намалява трептенето. На помощ тук идва и режимът Philips LowBlue, при който се използва интелигентен софтуер за намаляване на синята светлина с къса дължина на вълната, а това щади зрението в дългосрочен план.

Мониторите E9 продължават традициите в интелигентния дизайн, който направи Е-линията на Philips толкова успешна. Предлагани с черно гланцово покритие и с елегантна метална стойка, трите 27-инчови модела имат дебелина от само 9,94 мм и са снабдени с AMD FreeSync технология, която синхронизира честотата на опресняване с процесора на видеокартата за постигане на плавна игра.

Трите монитора E9 са снабдени с универсални възможности за цифрова връзка

Новите Philips монитори имат ултра тънки рамки, които допълват елегантния им вид и освен това благоприятстват създаването на мултимониторни конфигурации за професионални приложения и игри.

Нещо повече, дисплеите щадят околната среда. Те са произведени от устойчиви, екологични материали, които покриват основните международни стандарти, не съдържат живак и олово и се доставят в опаковка, която може да бъде рециклирана на 100%. Не на последно място, мониторите се отличават с ниско потребление на енергия.

Трите монитора E9 са снабдени с универсални възможности за цифрова връзка като HDMI, видео и аудио от компютър или други мултимедийни устройства, вкл. цифрови приемници, DVD плеъри, рисивъри и видео камери. Моделът 276E9QJAB включва още DisplayPort интерфейс, както и вградени стерео говорители.

Philips 276E9QDSB, 276E9QJAB и 276E9QSB ще бъдат налични през март т.г. на препоръчителна крайна цена от 369 лв. с ДДС. След тях през май предстои да се появи плосък Full HD модел с диагонал 23,8 инча, както и 21,5-инчов Full HD през юли. Philips разработва и три извити модела E9, които ще бъдат налични в размер 31,5 инча Full HD/QHD и 27 инча Full HD от месец май.

Коментар